Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetne egy lány...

Hogyan lehetne egy lány önbizalmát szavakkal megnövelni, ha semennyi önbizalma sincs?

Figyelt kérdés

Nem olyanokra gondolok, hogy: "Nagyon szép vagy, hidd el", mert ezek úgysem használnak

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2012. máj. 26. 20:17
 1/6 anonim válasza:

attól függ..

ha magadnak mondod : vékony vagy...csinos vagy...ezt meg azt szeretem magamban...stb.

ha valakinek szeretnél segíteni, akkor azt ajánlom ( velem ezt csinálják a szüleim, mert önbizalom hiányos vagy..:// ) , hogy azt mondogatják, hogy milyen szép a hajam, a bőröm, meg , hogy örüljek, hogy ilyenek a vonásaim, és hogy nem vagyok kövér ( 170 cm, 48 kg..) pedig én mindig annak látom magam.

sok sikert, remélem tudtam vmit segíteni. :)

2012. máj. 26. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
a szép vagy és hasonlók jók, csak a lényeg, hogy őszintén mondják.
2012. máj. 26. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
sajnos rám (is) csak a negativ "kritika" ragad..még ha valaki nem úgy szánja akkor is úgy veszem fel..a pozitv meg lepereg rólam:( nem birom elhinni..meghát nem is szoktak biztatni, vagyis barátnőm egyáltalán nem..pedig más barátnőit biztatja..
2012. máj. 26. 23:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Tehát szerintetek ha sokat mondják neki őszintén ezeket a dolgokat, akkor egy idő után el fogja hinni és lesz több önbizalma?

mert nemrég többen mentünk valahova, és nem akart jönni

mondtuk, hogy szeretnénk, ha jönne, de azt mondta, hogy ja, persze, higgyem is el

és zavar, hogy nem hiszi el, pedig komolyan gondoltuk

2012. máj. 27. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
hát igazából neki kéne tenni valamit, biztos van vmi oka, hogy ilyen lett, de az biztos nem árt, ha kedves vagy vele
2012. máj. 27. 23:38
 6/6 Székelyfalussy Lászl ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Ezzel te nem tudsz semmit csinálni, neki kell változtatni, és neki kell tudni elhinni, hogy őt szeretik, meg hogy ő lehet szép. Nekem egyik barátom volt így (lány), meg depressziós is volt, és neki egy pszichológus segített, és kb mintha kicserélték volna! Mindenki látta, hogy mennyire előnyére változott. Engem is ez vett rá, hogy elmenjek pszichológushoz. Szerintem mutasd meg neki ezt a honlapot ( [link] hogy itt segítenek neki, ha akarja.
2012. máj. 29. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!