Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet valakinek ilyen...

Hogy lehet valakinek ilyen pofátlanul sok önbizalma?

Figyelt kérdés
Valószínű azért szúrja a szemem az ilyesmi, mert nekem egyáltalán nincs. De tényleg, ezek örökölték, vagy semmi sérelem nem érte őket? Mondjuk az én környezetemben is mindenkinek van, nekem nem jutott.
2014. márc. 14. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit értesz pofátlanul nagy alatt? Mindenkit ér csalódás és visszautasítás csak azt nem aki nem is ismerkedik! Attól még valakinek nem pofátlanul nagy az önbizalma ha nem esik mély depresszióba mert nem sikerült egy randi vagy mert valaki visszautasitotta!
2014. márc. 14. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek szerint lehet hogy nem nekik van eszméletlen sok hanem neked nincs semennyi? Van aki tisztában van a képességeivel, így megfelelő az önbizalma is és van aki nincs tisztában azzal hogy mennyire nincs semmihez képessége, neki (még) azért van túl sok önbizalma.
2014. márc. 14. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Fejleszd magad valamiben és akkor neked is lesz.
2014. márc. 14. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!