Ha 18 évesen is teljesen hidegen hagynak a párkapcsolatok, az tényleg nem normális?
Szerintem nincs baj veled, csak "válogatósabb" vagy. Én is ilyen voltam-vagyok, nagyon ritkán fog meg egy férfi annyira hogy akarjak is valamit tőle.
Találtam ilyet, vele minden másabb mint a többivel, már az elejétől éreztem a szikrát és azt, hogy őt akarom.
Mással elmentem randizni mert miért ne, megcsókoltam mert miért ne, nem éreztem semmit és a társaságát csak barátilag értékeltem.
Ha nincs pszichológiai problémád vagy nem történt trauma akkor ez vagy az aszexualitás állhat a háttérben.
Szia!
Nálam is így van, 22 éves vagyok, de nem tudnám elképzelni magam egy kapcsolatban, eddig mindenkit visszautasítottam és nem is bántam meg. Mióta élek egyedülálló, független nő akartam lenni, úgy érzem, egy kapcsolat megfojtana, így aztán nincs is tervbe véve, kerülöm minden lehetőségét is. Mégis elégedettnek érzem magam ezzel, és nem gondolom, hogy baj lenne. Kinek mi. :)
Én is ugyanígy voltam, még 20-21 évesen sem tudtam magam mellé senkit elképzelni, nem is hiányzott. De aztán valami történt, elkezdtem nagyon vágyni valakire, csak fogalmam sem volt, hogy kire. Végül 23 évesen jöttem össze a férjemmel, 26 éves vagyok.
Gyerekre én is mindig vágytam, csak nem tudtam elképzelni senkit magam mellé. :)
Maszturbálni szoktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!