Mit gondoltok, lesznek még normális párkapcsolatok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már fiatal, egyszerűen képtelenség normális férfit találni, az ismerkedés is egyre nehezebb. Ha meg össze jön valakivel, max pár hétig, néhány hónapig tart. Én eddig próbáltam olyanokkal ismerkedni akik vágynak egy kapcsolatra, de gőzük sincs hogyan működnek a nők, mire vágyunk, mit akarunk. (értem ezt az udvarlásra, a szexre és a többi egyszerű dologra).2015. márc. 10. 10:27
1/15 anonim válasza:
Mit jelent az a "nem vagyok már fiatal"?
2/15 anonim válasza:
Mi az amire vágysz és nem kapsz meg? Min buktak meg a kapcsolataid? Kicsit bővebben mi az ami szerinted nincs me a férfiakban?
3/15 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok. Nagyon sok fiatal női ismerősöm van, és tőlük is folyton csak a panaszkodást hallom. Még a 20-as éveik elején járóktól is.
2015. márc. 10. 10:35
4/15 A kérdező kommentje:
A tisztelet hiánya, a kedvesség, a törődés, meg úgy minden ami egy párkapcsolathoz kell. Nekem nem kapcsolat az olyan, ahol pl. nem beszélgetünk, nem megyünk el sehova és még sorolhatnám.
2015. márc. 10. 10:37
5/15 Interferencia válasza:
És ezeket közlöd is a delikvensekkel, vagy találják ki, hogy pl. te mit szeretsz az ágyban?
6/15 anonim válasza:
Én sem tudok ragaszkodni már senkihez, mert egyszerűen nem érdekelnek a nők. Többségük gyagyás, flúgos, komolytalan, önző, érdekből cselekvő köpönyegforgató alak, akikben semmi olyat nem találok, amire felfigyelhetnék, vagy ami megmozgatná a fantáziám. Engem holmi jó fenékkel, jó sminkkel, formás mellekkel, szép arccal, csapdába csalogató tekintetekkel, pillantásokkal már nem lehet lekenyerezni. A normális csajok meg ezer éve foglaltak, szóval nekünk meg a szennyvízben matatás marad, ott viszont kétlem, hogy gyémántra lehet bukkanni.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem csak a szexuális életről van szó. A többiről is szólok, és csak néznek. Van aki kijelentette, hogy a nőnek kell udvarolnia, volt aki azt mondta, ő sose fog semmi ajándékot venni, még a szül.napomra se, meg hogy ne számítsak arra hogy elvisznek moziba,stb... én meg mondom nekik, hogy az én részemet én állom, szóval nem értem ezt a részét sem. Meg hogy mindig én utazzak, mert nekik az persze természetes.
2015. márc. 10. 10:41
8/15 anonim válasza:
Pedig a korban hozzád illőeknek még tudnia kell(ene) udvarolni! Igaz a többség ekkorra már "elkelt" aki meg maradt nem bizos, hogy nem "selejtes" egy kicsit! Tisztelet a kivételnek!
Ettől függetlenül bizonyára Te is megtalálod majd a "hercegedet", csak légy még türelmes!
9/15 anonim válasza:
A légy türelmes az übersz_r dumák netovábbja...
37 F
10/15 Interferencia válasza:
7: ilyen esetekben valóban ők a hülyék. De hidd el, vannak normálisak is, bár az igaz, hogy ebben a korban a többség már házas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!