Mit gondoltok, lesznek még normális párkapcsolatok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már fiatal, egyszerűen képtelenség normális férfit találni, az ismerkedés is egyre nehezebb. Ha meg össze jön valakivel, max pár hétig, néhány hónapig tart. Én eddig próbáltam olyanokkal ismerkedni akik vágynak egy kapcsolatra, de gőzük sincs hogyan működnek a nők, mire vágyunk, mit akarunk. (értem ezt az udvarlásra, a szexre és a többi egyszerű dologra).2015. márc. 10. 10:27
11/15 anonim válasza:
Sajnos én is ebben a cipőben járok bár 2 évvel fiatalabb vagyok és nem találok normális pasit aki komoly kapcsolatot szeretne vagy mindig van valami hiba ami közénk áll rendszerint egy másik nő..:( vagy a távolság.vagy az hogy nekem nem jön be a másik.meg a tisztelet hiánya és igen hogy nem értenek a nőkhöz.elkeserítő..:(
12/15 anonim válasza:
Görcsösen akarod.Én mindig akkor találok amikor nem akarok senkit,vagy épp szerencsém van.30évesen ismertem meg akivel 3éve együtt vagyunk,az exem mutatta be véletlenül :) Szerintem amikor ott van az ideje hogy találj egy normálisat,meg fog érkezni.
13/15 anonim válasza:
Mi nők sokszor azt gondoljuk, hogy a férfi magától tudja mit szeretnénk, pedig ez nem így van (sajnos még alap dolgokat sem tudják, mivel sem a szülők sem más nem tanította nekik). Ha a férfi vágyik a kapcsolatra és alapvetően nem rossz "alapanyag" (nem hazudós, részeges, stb.) akkor sok esetben egy nő nagyon sok jó tulajdonságot tud kihozni belőle. Bizalommal, türelemmel, kedvességgel. Nagyon sokszor ha kedvesen és határozottan mondtam, mit szeretnék akkor megtették. Persze kell nekik is a jó visszajelzés. A mosoly, a kedves szó, stb.
14/15 anonim válasza:
mintha nem kapnák meg a kedves szavakat...jajj hagyjuk ezt..
már szinte a nőknek kell udvarolni nem semmi..
15/15 anonim válasza:
14.: Sehol nem mondtam, hogy udvarolni kell, szó sincs róla. Utálom, ha elvárja a pasi, hogy a nő udvaroljon, vagy netes ismerkedésnél átküldi a telefonszámát.
Kérni, ha megteszi visszajelezni.
Ennyit írtam és nem többet. Az a nő aki először körbe ajnározza a pasit majd elvár tőle dolgokat halott ügyet képvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!