Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék? Megőrjít a bulimia.

Mit tehetnék? Megőrjít a bulimia.

Figyelt kérdés

Bulimiás vagyok. Mindig eszek VAGY az ételre gondolok.Sokszor túleszem magam, ilyenkor meghánytatom magam, de utána újra eszek :(

Sokszor elhatározom, hogy 'jó, akkor mostantól kevesebbet eszek, sportolok..stb' de mindig történik valami és az elhatározásom eltűnik.

Megőrülök attól, hogy mindig a kaja körül jár az agyam .. szeretnék helyette mást csinálni (sport, rajzolás ..) de a depresszióm miatt nincs energiám semmihez, nincs kedvem azokhoz amiket régen szerettem ... Mit csináljak? :(

2016. okt. 12. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
menj el pszichiáterhez majd Ő ír fel jó gyógyszert!! : Meg persze pszichoterápia is kelleni fog :)
2016. okt. 12. 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
45%
Milyen gyógyszer, első? Önuralom kapszula? Mert a nem bezabáláshoz mindössze az szülséges.
2016. okt. 12. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
93%
Cessze meg nem akarok kifakadni de akkor is!!!! Én voltam már bulimiás négy évig és nekem igen is segített a gyógyszer!!! Nem voltam farkaséhes stb és mivel nem zabáltam annyit mint eg disznó nem is kellett kihánynom meg hashajtóznom és edzenem hogy lefogyjam amit összezabáltam! DE MÁR BOCSÁNAT KIBORÍTÓ ÉS PROVOKATÍV A STÍLUSOD!
2016. okt. 12. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!