Orvos szerint depressziós vagyok, de anyám nem hisz neki pont?
Orvos szerint depressziós vagyok, de anyám amikor elolvasta a zárójelentést, felhívta az igazgatómat (mivel 3.-os korom óta egy speciális iskolába járok) és az igazgató azt mondta neki, hogy az orvos nem ismer, mert amikor odakerültem akkor magatartás problémáim voltak, mivel kiközösítettek, és anyám elhitte, hogy tényleg nincs semmi bajom. De példának okáért, amikor most nyáron külföldön voltunk, akkor öngyilkos akartam lenni mivel bármit csináltam kiakadtak rám. Amúgy az életemről is egy kicsit, anyámmal és kis tesómmal élek együtt, anyám egyfolytában váltja a pasijait, a mostani pasija egy elmebeteg. Van neki egy 14 éves lánya, de egyáltalán nem törődött vele mivel egyfolytában sörözőt, elvált a feleségével és a lánya azóta nem találkozik senkivel. Én egyfolytában gépezek és ott vannak a legjobb barátaim, de anyám egyfolytában eltilt amikor körülöttünk nincs senki akivel játszhatnék, mivel mindenki fent hordja az orrát. Most megismerkedtem egy lánnyal és anyám egyből kitalálta, hogy szerelmes vagyok belé, amikor bevallom egyáltalán nem. Egyfolytában sírok amikor egyedül vagyok itthon. Ennyi szerintem elég lesz. Várom a válaszokat!
14/F
Ez nem így működik, iskolában kell legyen gyámüggyel kapcsolatot tartó tanár, v pszichológus, keresd meg őket vagy a városodban az önkormányzaton a gyámügyet közvetlen.
Intézetbe mehetsz, ha nagyon akarsz nem a barátaidhoz. De első körben úgy próbálják rendezni a helyzetet, h te otthon maradsz, de figyelik a családod, beszélnek veletek, pszichológussal, családterapeutával beszélgethettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!