Több olyan kérdés van: járnátok-e depressziós lánnyal? És mi van akkor, ha pont azért ráz le valaki, mert ő depressziós?
Úgyse él már sokáig, meg amúgy sem szeret már, nem érdekli semmi, hagyjam a francba?
A másik oldalnak sem könnyű, én legalábbis nehezen viselem, hogy egy betegséggel szemben a szerelemnek semmi esélye...
Milyen tipusu depresszioja van?
Én azt ajánlom nagyon vigyázz az ilyen kapcsolattal?
Én már csak tudom.
Nézz utána ennek a depresszionak itt a neten.
Azért bonyolult a kérdésed, mert ugye egyrészt ha szakít veled vagy leráz egy lány, azt a döntést tiszteletben kell tartanod. Ha azt mondja, hogy szakít veled, mire te gyakorlatilag ezt a választ nem fogadod el azon az alapon, hogy a lányt beszámíthatatlannak tartod, az nem szép dolog. Ugyanakkor az is világos, hogy depressziósokra tökéletesen jellemző szöveg az, amit itt idézel. Még az is lehet, hogy ilyenkor csak próbára tesz (nagyon fél attól, hogy szakítasz vele, és provokál).
"Úgyse él már sokáig"
Lelkisegély-szolgálat, pszichológus tanácsát kell kérni, ha ilyeneket mond, nehogy még öngyilkos legyen.
Én a tegnapi 12-14-es vagyok .
Válasz a kérdésedre:Mert ők mindig azt bántják aki a legközelebb áll hozzájuk.Ezért nehéz velük.
A legjobb ha minél előbb orvoshoz viszed,ha eggyáltalán hajlandó elmenni.Mániás depis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!