Több olyan kérdés van: járnátok-e depressziós lánnyal? És mi van akkor, ha pont azért ráz le valaki, mert ő depressziós?
Úgyse él már sokáig, meg amúgy sem szeret már, nem érdekli semmi, hagyjam a francba?
A másik oldalnak sem könnyű, én legalábbis nehezen viselem, hogy egy betegséggel szemben a szerelemnek semmi esélye...
A TEGNAPI 14-34 vagyok.
Szinte tudtam hogy nem hajlandó elmenni agyturkászhoz.
Tipikus eset .
Úgyveszem észre még fiatal vagy. Jobb lesz ha keresel egy NORMÁLIS kapcsolatot.Ez a lány magával ránt a mélybe.
Minél jobban akarsz közeledni felé, annál nagyobbakat fog beléd rugni.
Jár terápiára már egy ideje, de olyan súlyos szerintem a helyzet, hogy gyógyszer kéne, azt viszont kizárja, mert "egyedül akarja megoldani", nem fogad el segítséget tőlem sem (pedig elolvastam már egy halom mindent, megkérdeztem dokit, stb.). Mégsem vehetek be helyette antidepresszánst.
Igen, mindenki azt tanácsolja, hogy hagyjam a fenébe. Elég nehezen viselem a belém rúgásokat, de a teljes kapcsolatmegszakítás sem esne jól, hiszen szerelmes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!