Eznemlényeges kérdése:
Hogyan lehetne leszokni a gépezésről?
Figyelt kérdés
Régóta leszeretnék szokni, csak az a baj, hogy nincs nagyon erőm rá, s nem is tudom nagyon hogyan kellene. Párszor sikerül 1-1 hónapra abbahagyni, de mindig visszaesek. Fáradtan hazaérek az iskolából, s nincs semmihez erőm, s ott a gép, s ugye ezelőtt csak ülni kell. A segítségeket előre is nagyon köszönöm.2016. okt. 6. 22:40
1/7 anonim válasza:
Sportolj. Ha nincs a közeletekben semmi olyan hely, ahová eljárhatnál, fuss, kocogj egyet a ház körül. Egyrészt jól fog esni a suliban ülés után, másrészt két hét múlva jól fogod érezni magad a bőrödben, látszanak majd az izmaid.
Belenézel a tükörbe és egy csini izmos pasi néz vissza majd rád, nem egy szürke arcú punnyadt kocka.
Hidd el, csak az első hét lesz nyűgös!Próbáld ki, egy hetet megér!
2/7 anonim válasza:
Én 17 éves koromig atomkocka voltam, napi 12 órában gépeztem. Amint elkezdtem dolgozni diákként, egyre kevesebbet és kevesebbet gépeztem. Most már eljutottam arra a szintre, hogy egyáltalán nem is kívánom, csak unom. Inkább alszok helyette, még az is hasznosabb. Próbáld ki te is, ha még nem tetted.
3/7 anonim válasza:
Sport vagy munka ezek lelőtték a poénjaimat!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. okt. 8. 09:03
5/7 anonim válasza:
Nomád tábor, bár ezt inkább nyáron. Három hét legalább.
7/7 anonim válasza:
egy sz@r gerinc és hát gyilkoló szék,
elkezd majd fájni a derekad, a hátad, majd lassan a csípőd mert a gerincedben lévő idegek kisugározzák a fájdalmat.
majd egy idő után aszt mondod nem ülök le mert szét megy a hátam.., (és nincs új szék variáció, vagy ez, vagy állva netezel.. és nem "gémerkedsz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!