Szerintetek ez normális? 13/L
Nagyon kövérnek látom magam. Most már ott tartok,hogy fogyózok,és egészségtelen ételt nem is vagyok hajlandó enni. Minden étkezésem kb.300-200 kcal,napi 5-ször,legrosszabb esetben 4-szer eszek. Tudom,hogy enni kell,ennék is egy kicsit többet,de félek,hogy hízok. Kb.55 kg vagyok,165 cm. A hasamon nagy háj volt,leadtam,már csak pici csík van,dr még mindig kövérnek látom magam. Vagy a hasam,vagy a derekam,vagy a csípm,vagy a combom,vagy a fenekem. Pedig sokan mondják,hogy vékony vagyok. De lătom,hogy mindenkinek lapos a hasa,csak nekem nem.
És rondának látom magam. Nagyon. Sokan mondják,hogy szép vagyok,de szerintem baromi csúnya.
És néhány napja elkezdett az is lenni nálam,hogy tehetségtelennek tartom magam.
Segítsetek kérlek,mert a környezetem ugyan megpróbálta,de már nagyon el vagyok keseredve!
#10-es, ettől még nem lesz normális. Ma már nemcsak a 13 évesek, de 10-11 évesek is fogyókúráznak, mert ezt látják. Tetves női és tinimagazinok fele a különböző diétákról és "hogyanlegyenjólakod" cikkekről szól, hát nyilván ők is azt csinálják. Persze egy jó részük egészségesen túllendül a dolgon (bár állítom, hogy a nők 50-60%-a egész életében diétázik meg fogyókúrázik), de 3-4% anorexiás és bulimiás. Nem beszélve azokról, akik soha nem kerülnek elő...
Az pedig, hogy régen mit gondoltak, nagyon jól jellemzi, hogy Sissy is masszívan anorexiás volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!