Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez normális? 13/L

Szerintetek ez normális? 13/L

Figyelt kérdés

Nagyon kövérnek látom magam. Most már ott tartok,hogy fogyózok,és egészségtelen ételt nem is vagyok hajlandó enni. Minden étkezésem kb.300-200 kcal,napi 5-ször,legrosszabb esetben 4-szer eszek. Tudom,hogy enni kell,ennék is egy kicsit többet,de félek,hogy hízok. Kb.55 kg vagyok,165 cm. A hasamon nagy háj volt,leadtam,már csak pici csík van,dr még mindig kövérnek látom magam. Vagy a hasam,vagy a derekam,vagy a csípm,vagy a combom,vagy a fenekem. Pedig sokan mondják,hogy vékony vagyok. De lătom,hogy mindenkinek lapos a hasa,csak nekem nem.

És rondának látom magam. Nagyon. Sokan mondják,hogy szép vagyok,de szerintem baromi csúnya.

És néhány napja elkezdett az is lenni nálam,hogy tehetségtelennek tartom magam.

Segítsetek kérlek,mert a környezetem ugyan megpróbálta,de már nagyon el vagyok keseredve!

2016. okt. 6. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10-es, ettől még nem lesz normális. Ma már nemcsak a 13 évesek, de 10-11 évesek is fogyókúráznak, mert ezt látják. Tetves női és tinimagazinok fele a különböző diétákról és "hogyanlegyenjólakod" cikkekről szól, hát nyilván ők is azt csinálják. Persze egy jó részük egészségesen túllendül a dolgon (bár állítom, hogy a nők 50-60%-a egész életében diétázik meg fogyókúrázik), de 3-4% anorexiás és bulimiás. Nem beszélve azokról, akik soha nem kerülnek elő...

Az pedig, hogy régen mit gondoltak, nagyon jól jellemzi, hogy Sissy is masszívan anorexiás volt...

2016. okt. 7. 05:36
 12/13 anonim válasza:
Normális. Cuki vagy.
2016. okt. 7. 07:44
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Tok normalis ez baratom, en is tenykeg hasonlokkal foglalkoztam, mert otthon sok edesseget kaptam ezert volt rajtam nemi felesleg, de szamithatsz ra hogy az elkovetkezendo par evben novekedesnek indul a szervezeted, megnyulgatsz, elkezdesz sportolni, nem lesz ilyen problemad. Emlekszem, hogy en is hogy akartam tetszeni magamnak es masoknak. Majd rajossz, hogy alapvetoen mindenkinek van egy alkata es azzal tud kialakitani, egy sajat formas testet.:D ha erdekel ezca tema, ajanlom az Ayurveda hindu tudomany, testtipusokkal foglalkozo agazatat. Lehet tajekozodni a temaban. :)
2016. okt. 7. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!