Bipoláris zavar nem kezeltetése?
Nagy valoszonuseggel bipolaris zavarom van, szinte az osszes tunet jellemzo ram. A legszembetunobb a hangulatingadozas, ami olyan szinten megy nalam hogy veletlenszeruen akar minden nap, de van hogy csak hetente egyszer ramtor nehany oras teljes lehangoltsag, olyankor nincs kedvem elni es ugy gondolom h semmi se lesz belolem es orulnek ha lelonenek. Aztan hirtelen megint jobb.
Nem voltam vele orvosnal es nem szedek semmit sem.
Ez baj? Megakadalyoz majd kulonfele dolgokban? (Pl csajozas,szerelem,tanulas,munka) varhatoan egy 'rossz' pillanatban leugrom valahonnan vagy mi?
17/f
köszi a válaszokat! bár van pér dolog...
nem vagyok egyáltalán stresszes!kevés olyan embert ismerek, aki nálam lazábban venné a dolgokat. semmivel sem tudnak megfogni illetve rossz helyzetbe kényszeriteni. a sulit is konnyen, demegis jol veszem.
az ellazulással sincs semmi gond, ugyanugy tudom magam jol erezni es jol tolteni a napjaimat mint barki mas. vannak haverjaim,barataim, szabadidos elfoglaltsagaim, minden. hetvegen bulik, hetkozben sport, tanulas, kintlevés stb...
ez egyszeruen egy hulyeseg ami hirtelen rámjön, és órákig nyom és olykor tényleg meg tudnám magam ölni akkor. kegyetlen.
Nekem papírom is van a betegségemről, ugyanígy vagyok én is... depresszió és bipoláris zavar egyszerre. Tehát alapvetően lehangolt és motiválatlan vagyok, néha pedig rámjön a világvége érzés, minden szar és mindenből elegem van, meg akarok halni. 4-5 óráig tart kb aztán jobb
Gyógyszerek nekem nem segítettek hosszútávon, valamennyivel csökkent a depim, de állandóan éhes voltam tőle és híztam. Nem akartam 60 kg fölé menni, ezért abbahagytam a szedését. 24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!