Hogy gyogyulhatnek ki az anorexiabol? 15/l
Figyelt kérdés
Amikor legutobb megmert az orvos, 44 kg voltam 168 cm-hez. Tisztaban vagyok vele, hogy nem vagyok egeszseges. Allandoan fazok, hullik a hajam, faj a szivem neha, alacsony a vernyomasom, a testhömersekletem. Anyaek allandoan orditanak velem, hogy miert nem zabalok, miert nem fogom fel, hogy eletveszelyes allapotban vagyok es akar a szivem is leallhat barmikor. De en nem erzem ennyire veszelyesenek ezt a helyzetet, ugy erzem neha anyaek tulaggodjak. De en keptelen vagyok többett enni, mert annyira felek a hizastol. Nem tudom, hogy hogy neznek ki par kilo plusszal, nem tudnam elfogadni magam.#anorexia #betegség #probléma #elhízás #félelem #gyógyulás #kövérség #szív #étkezési zavar #mentális
2016. szept. 16. 10:37
1/4 anonim válasza:
Az nem jo, ha elkezdesz két pofára zabálni. Keress fel egy pszihiátert es kerd meg az orvosodat, hogy utaljon be valahova.
2/4 anonim válasza:
Az anorexia betegség, amit a tudattalan irányít. Ha eljut egy visszafordíthatatlan fokra, akár halálos is lehet. A gyógyulás mélylélektani terápia nélkül nagyon nehéz.
3/4 anonim válasza:
Anyukádék nagyon rosszul gondolják,nem szabad hétporfára falni,kell nem enni,de az nem jó mindent össze esszel.
4/4 anonim válasza:
Nem aggódják túl anyukádék, rövidenesen potenciálisan meghalhatsz. Ismerek olyan anorexiást, aki meggyógyult, és olyat is, aki meghalt. Azt hiszem, még a halála pillanatában sem hitte el, hogy veszélyben van az élete. Épp ezért olyan magas a halálozás anorexiában. És, nincs 60 éves anorexiás, de 40 éves se. Vajon miért nincs? Mert nem lehet sokáig élni alacsony testsúllyal, max. 10 év kb. És az a tíz év sem olyan, hogy de legalább volt 10 boldog évem... Fázás, hajhullás, szőrösödés, csontritkulás, fogkihullás, aszalt bőr, nulla energia, büdös lehellet. Egy 25 éves anorexiás olyan, mint egy 80 éves néni, csak még csúnyább, mert nincs arca, alakja semmi, csak a csontávázára aszalódott bőr. Minden krónikus anorexiás ugyanúgy néz ki épp ezért. És mindenki azért kezdi, mert szép akar lenni. Undorító aljas hazug az ANOREXIA, úgy elveszi a szépséget, hogy észre sem veszed, aztán elveszi az életed is nagyon gyorsan. És sajnos a testkép az első, aminek az érzékelése elveszik, ezért nem látod, ha tükörbe nézel, hogy milyen borzalamasan nézel ki, csak rettegsz plusz 10 dekától is, és hisztériás rohamot kapsz, ha egy falat kenyeret kellene megenni. A családod elveszíted, mert midnenki megőrül az aggódástól, barátaidat te üldözöd el, mert nem akarsz majd közéjük menni előbb-utóbb, szerelmed nem lesz, az biztos. Nem a levegőbe beszélek, és nem a könyvekből szedem, amit mondok... gondolom érted. De meg lehet gyógyulni!!! Meg akarsz gyógyulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!