Hogyan gyógyulhatnék ki egyedül az Anorexiából és a Depresszióból?
Köszönöm a gyors választ!:)
Csak az a baj hogy nem bírok enni.. félek hogy elhízok.
Az Anorexiánál nem az a legfontosabb elsősorban, hogy egyél. Az már csak következmény. Az anorexia nervousat nagymértékű önbizalomhiány, megfelelési vágy okozza. Amikor belenézel a tükörbe, és olyannyira nem értékeled önmagad, hogy már eleve mást is látsz, mint a valóság.
Azzal kellene kezdened, hogy többször mondogatod- átéléssel- magadban, hogy értékes ember vagyok. Tisztelem a testem. Szerethető vagyok.
Az ilyen embereket rendszerint rengeteg trauma érte, és ebből valamint a depresszióból nehéz kikerülni, de nem lehetetlen. Én azt tanácsolom, hogy keress fel egy szellemgyógyászt. Ne pszichológust, vagy pszichiátert- mert velük nem mész hosszútávon semmire.
A szellemgyógyászat által a legmélyebb okok kerülnek megoldásra- és utána már tapasztalatból fogod érezni, hogy a visszaállt rendes étkezés, mozgás már csak a belső változás következménye.
A depresszió összeköthető ezzel a betegséggel, ha valóban gyógyulni akarsz, akkor sürgősen felkeresel egy jó szellemgyógyászt szép Hazánkban.
ha tényleg anorexiás és depressziós vagy el kellene menned egy pszichológushoz
ezek komoly betegségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!