Voltam pszichológusnál, kérdésem lent (? )
Azzal a problémával mentem hozzá, hogy február óta nagyon depressziós vagyok, mert féltem, hogy skizofrén vagyok. Tüneteket viszont nem produkálok.
Megállapította a pszichológus, hogy NEM vagyok skizofrén, csak félek tőle, hogy az leszek, és ez ilyen kényszeres félelem.
Tök hepi voltam egy teljes hétig, aztán megint mentem hozzá, és elmeséltem, hogy minden rendben, kivéve, hogy egyszer a szemem sarkából azt hittem, hogy láttam valamit, aztán odafordultam, de nem az volt. De szerintem ilyen mindenkivel előfordul, hogy káprázik a szeme, csupán a félelmem a skizofréniától hozta ezt így össze. És most megint tök depis lettem emiatt, mert az agyam ebbe kapaszkodik. Nemhogy a jóba kapaszkodna, amit a dokinéni mondott. :/
Mi a fenéért a rosszba kapaszkodom, és nem a jóba, és olyan nehezen tudom elhinni az igazat?
Ezt jó hallani!
A pszichológusom gyerekkori traumákra vezeti vissza ezt az önpusztító gondolkodást, de még csak kétszer voltam nála, ezért nem haladtunk annyira előre.
Köszönöm nektek a válaszokat! Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!