Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nemrég voltam először pszichol...

Nemrég voltam először pszichológusnál, aki fiatal. Letegezett, én magáztam, hogy illik?

Figyelt kérdés
Én 21 éves nő vagyok, ő olyan 25-30 éves férfi.

2015. aug. 17. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tegezd nyugodtan.
2015. aug. 17. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze. Tegezd nyugodtan, ha o is tegez teged.:)
2015. aug. 17. 15:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Ok, akkor következő alkalommal tegezni fogom.

Ez hogy van, ha ő magázott volna, akkor nekem is azt kéne? Ahogy ő szólít meg, nekem is úgy illene?

2015. aug. 17. 15:31
 4/10 A kérdező kommentje:
És köszi, ment a zöld kezecske:)
2015. aug. 17. 15:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha magázódna akkor is felajánlhattad volna nyugodtan, hogy tegeződjetek ugyanis te vagy a nő.
2015. aug. 17. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez elég fura, én nem szoktam orvosokkal tegeződni. Ha egy felnőtt pszichológus férfi letegez téged, mint 21 éves NŐT, az az én szememben tiszteletlenség, még akkor is, ha lazaságnak szánja. Max akkor elfogadható, ha megegyeztek a tegeződésben.
2015. aug. 17. 17:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Orvos-páciens viszonyban is érvényez ez a "nő felajánlhatja a tegezést" szabály? Nekem az nagyon közvetlennek tűnne.
2015. aug. 17. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre az biztos, hogy orvos-beteg viszonyban sem normális a csendőr pertu, pláne, ha terápiás kapcsolatról van szó. Ha ő tegez és te magáztad, minimum neki illett volna felvetnie, hogy tegeződjetek, (fenébe az etikettel). Én biztos tegeznék egy 25-30-as palit, ha ő meg sem kísérelt magázni.
2015. aug. 18. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én otthagynám. Komolyan.

A terápiában a páciens igényeit kell maximálisan figyelembe venni, és egy pszichológusnak éreznie kellene, hogy ez mennyire kényelmetlen számodra.

Én két éve járok terápiára, NAGYON szoros a kapcsolatom a terapeutámmal, pedig magázódunk. Nem a tegeződéstől oldódik a viszony... tudom, hogy ha rajtam múlik elsősorban, hogy magázódunk, nem rajta, ha igényelném a tegeződést, akkor tegeződnénk. De pont ez a lényeg! Hogy a PÁCIENS igénye a fontos, nem a terapeutáé! Aki erre nem képes, ahhoz én nem járnék.

2015. aug. 18. 14:00
 10/10 homo ludensz ***** válasza:
53%

Orvos-beteg kapcsolat?? A pszichológus nem orvos. Terapeuta aki ilyen szakon végzett és ha nem privátba jársz akkor valami intézménynek az alkalmazottja.

Kezdheti úgy hogy megkérdezi: tegeződhetünk mert úgy egyszerűbb és közvetlenebb?

Te igent mondasz és minden oké.

Mivel letegezett s fiatalok vagytok a jövőben tegező hangnemben folytatjátok és minden oké.

2015. aug. 24. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!