Már voltam pszichológusnál többször is, holnap meg pszihiárterhez kell majd mennem ir fel gyógyszert, ezzel is kell majd beszélgetni mint a pszihológusal?
Figyelt kérdés
vagy ott h zajlik a dolog?2015. nov. 12. 13:36
1/7 anonim válasza:
Igen, beszélgettek, elmondod a bajaidat, ő ad tanácsokat.
2/7 anonim válasza:
Kicsit beszélgettek majd, sokra valószínűleg nem lesz idő. Meg a pszichiáterek talán jobban kedvelik a gyógyszeres megoldásokat, mint a beszélgetést.
3/7 anonim válasza:
Velem mindig beszélgetett egy órát a pszichiáterem.
5/7 anonim válasza:
"Velem mindig beszélgetett egy órát a pszichiáterem."
És ha te mentél, nem is kezelt más beteget.
6/7 homo ludensz válasza:
Tehát tisztázzuk,pszichológushoz jársz de most el kell mennek pszichiáterhez(ő orvos). Amennyiben először lát néhány alapvető kérdést feltesz azért hogy diagnózist tudjon felállítani s majd ebből eredően felírja a megfelelő gyógyszert és a beszedendő dózist.
( sajnos átlagban 6 perc jut egy TB.-s betegre).
7/7 anonim válasza:
5-ös az én pszichiáterem is beszélgetett velem, hetente jártam 1 órát... évekig ... és mindenkivel beszélt akit kezelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!