Mit tegyek a depresszio ellen ??
Figyelt kérdés
Mostmar tulsagosan depresszios vagyok .Ketszer probalkoztam ongyilkossaggal is , utalom magam , felek attol ,hogy mindig csak rossz tortenik.23/l .A gyerekkorom nem volt habos torta , es a multam is elegge megrazo . Mit tegyek ?2016. szept. 1. 11:06
2/10 anonim válasza:
Most akkor te lány vagy, vagy fiú? Nem néztem végig az összeset, de itt csupa fiú kínálgatja magát.
4/10 anonim válasza:
# 2
A kérdező lány, azért küldtem neki fiúkat, feltételezem heteró.
Tudom h elég silány a felhozatal, de próbáltam kiválogatni a legjavát így pasi szemmel.
Mellesleg a szex valóban jó depresszió ellen, és a kérdező már elmúlt 18! Mi a probléma a válasszal?
Akkor talán kategorizálni kellene az oldalt, mert van különbség felnőtt és gyerekkori depresszió között..
5/10 A kérdező kommentje:
Bocsanat de eddig szinte egy normalis valaszt sem kaptam , ha valaki tud igazan segiteni egy tanaccsal akkor kerem szepen , hogy irjon , ha nem szerintem nics ertelme , hogy irjatok ! Koszonom !
2016. szept. 1. 11:57
6/10 A kérdező kommentje:
Nincs*
2016. szept. 1. 11:58
7/10 anonim válasza:
Mindenki írt valamit ami szerinte működik.
ha te egyiket sem akarod kiprróbálni, azzal mit lehet kezdeni?
8/10 anonim válasza:
Ha máshogy nem megy, akkor fordulj pszichológushoz. A placebo hatással sokat segíthet egy agyturkász...
10/10 anonim válasza:
Sportolj napi szinten, és menj dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!