Ez lehet depresszió vagy egyre jobban depresszióba átmenő dolgok? (többi lent)
Először is elmondom 11 éves fiú vagyok, tudom aa ez csak egy taknyos kölyök nem kell foglalkozni vele, lehetnétek ilyen véleménnyel is de nem szeretnék ilyen válaszokat.
Na az a helyzet hogy ötödikes tanuló vagyok és elég jó tanuló voltam alsóban - remélem most is az leszek - és nem is efelől de majdnem minden nap sírok és szorongok minimum egy fél órát hogy én nem akarok holnap iskolába menni, pont azért mert mindig ki vagyok rekesztve a többiek közül van 1-2 barátom de velük se tudok mindig játszani, ellenni, anyukám talált magának egy barátot és hazajön és egyből tartja skypon a kapcsolatot vele, délutántól egészen estig, szóval ha ezeket elmondanám nagy valószínűséggel letojna. Van egy másik ok is amiatt majdnem minden nap sírok az az hogy apukámmal igaz minden hétvégén együtt vagyunk mégis mindig sírok érte. Ez depresszió/átmehet depresszióba? Igen ezt megkérdezhetném apukámtól is, meg is fogom mert ő próbálna segíteni/előtte nem szégyelleném.
Nekem ennyi alapján nem tűnik depressziónak. Csak magányosnak érzed magad. Hogy átmenni át mehet-e abba? Meglehet.
Mondd el ezeket anyukádnak! Addig, míg el nem mondod, ne mondj olyat,hogy nagy valószínűséggel le fogja tojni. Nincs veszíteni valód azzal,ha elmondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!