Antidepresszánstól mindenki úgy beszürkül, hogy se sírni, se nevetni nem tud egy átéltet, ízeset, hanem érezni lehet, hogy minden beszorul?
Az ilyen gyógyszerekkel meg kell szenvedni mikor dózist emelsz és mikor lejössz róla akkor is.
El fog múlni, aztán ha dózist emelsz esetleg megint megjelennek ezek a tünetek.
Napi 2 szemet, reggel-este írt ki a doki. Még csak a reggelit szedem. Max 1 hónapot adok neki, ha nem lesz jobb, befejeztem szerintem...
Olvasok egy full poénos szöveget, érzem, hogy nevetnem kéne és egyszerűen beszorul... Sírásnál ugyanez, az még rosszabb...
Ugyanezt tapasztaltam, és nem enyhült később sem a szedés során. Végül letettem, és szinte megváltás volt bőgni egy jót, és újból tele lenni a saját érzelmeimmel.
(PTSD-re szedtem)
Ugyanez volt nálam is. Először Teperint kaptam, de az olyat ütött, hogy én csak leTeperinnek hívtam. :-D Letepert, zombi lettem. Utána kaptam még párfélét, hogy hátha azok jók lesznek. A Frontin is megtette a hatását, de nem annyira, mint az előbbi. Most nem szedek semmit, de nem is tudom, melyik a jobb állapot. Ha érzek az a rossz, ha zombizom, akkor az. (Bipoláris depresszióra (kis borderline is befigyel állítólag) + PTSD, amikre a bogyókat kaptam)
Szerintem mindenkinél megjelenik ez a zombizás, mert a bogyók tompítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!