Antidepresszánstól érzéketlen lett a bőröm testszerte?
4 napja kezdtem el az Olwexya nevű gyógyszert szedni eddig nem nagyon jelentkezett jelentős mellékhatás (leszámítva a szájszárazságot, alvászavart) . Este lefeküdtem és bizsergést futott át a fejem hátsó részén , aztán még a bal combomon is később. Elaludtam most pedig azt tapasztalom hogy ha megvakarom a bőrömet bárhol akkor kb alig érzem. Csak minimális fájdalmat érzek ha jó erősen megcsípkedem magam. Hozzáteszem a nemiszervem érzékenysége is jelentősen csökkent.
Ma felhívom az orvosom (magánorvos) és megkérdezem hogy ez most mi de eléggé megvagyok ijedve. Mással is előfordult ez?
21/L
A gyógyszer leírásából:
"Nem teljesen ismert, hogy az antidepresszánsok miként hatnak, de ebben szerepe lehet annak, hogy növelik az agy szerotonin- és noradrenalinszintjét."
Erről ennyit, én régen olyan gyógyszert szedtem, ami a szaglásomat szüntette meg, azóta is rossz, és még sok más is. :(
Fiatal korban még könnyen visszaáll a szervezet a normál állapotra, de később már tartós marad a gyógyszerektől.
Valami más oka van a depresszió kialakulásának, lehetnek hormonális problémák, stb...
Ezt kellene kivizsgálni, de a kretén doki felír ilyet...brrrr
Ez a doki tényleg egy kretén, de egy pszichiáter szavára amúgy sem adnék egy árva forintot sem!
A pánik, depresszió NEM okoz nemi szervi érzéketlenséget. Ezeket a "gyógyszer"(=drog) okozza. És van, akinek ez az állapot az abbahagyás után sem múlik el. Ezek a szerek képesek tönkretenni az emberek érzelmeit, szexualitását, személyiségét, akár maradandóan, mint ahogy már több ezer emberrel megtörtént. Ne légy te a következő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!