Volt már másnak is olyan hogy antidepresszánstól nem érzett érzelmeket, megváltozott a személyisége, idegen volt a világ, a szerettei, minden?
én is szedtem ezt a mizamprint, ez az a narancs izű? vagy valamelyiknek emlékszem tök jó ize volt, talán ez volt az.
kérdésre válaszolva, igen volt ilyen érzésem, meg olyan is, mintha nem önmagam lennék. meg az egyiktől volt olyan, hogy olyan lettem mint a kő (szexuálisan) úgyhogy ezeket abba is hagytam. nem tudom megmondani hogy melyik érzés melyik gyógyszerhez kapcsolódott, mert már nem emlékszem. nagyon kell figyelni a mellékhatásokat, mert alattomosan jönnek, csomó idő kell mire az ember felismeri hogy ez "nem ő" hanem a gyógyszer.valamelyik mellékhatás elmúlik, valamelyik nem. próbálgatni kell melyik gyógyszer jön be de mindnek adni kell egy kis türelmi időt.
nekem egyedül a kventiax jött be (az antipszichotikum) végül, kiderült hogy nekem nem is depresszióm van, hanem ilyen pörgésem, és azt kellett visszahúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!