Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már másnak is olyan hogy...

Volt már másnak is olyan hogy antidepresszánstól nem érzett érzelmeket, megváltozott a személyisége, idegen volt a világ, a szerettei, minden?

Figyelt kérdés
Mikor jön ez helyre, helyrejön egyáltalán? Bő 1hónapig szedtem, 1 hete már hogy nem szedem de még nem érzek változást hogy újra a régi önmagam lennék :(
2015. okt. 2. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kb ket het mulva. Ne aggodj teljesen elmulik majd ha abbahagyod.
2015. okt. 3. 15:41
 12/15 anonim ***** válasza:

"Aki szedett már hasonlót tudja, aki meg nem az soha is szedjen mert a legmocskosabb drog a világon."

Lehet szidni a gyógyszert, de a betegség amire adták se kutya. Választanod kell. Te döntesz.

2015. okt. 3. 20:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudom, en se veletlenul kerultem korhazba. Viszont nalam a gyogyszer kiölt minden erzelmet, neha azt se tudom hogy milyen bolygon vagyok még most se, es elveszitettem a szemelyisegem. Ennel még az is jobb volt mikor a korhaz elott 4hetig volt egyhuzamba panikrohamom. Az legalabb en voltam. Nalam nem valt be a gyogyszer, akinek jo az szedje.
2015. okt. 3. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:

igen! én pont ugyanigy voltam! annyira rossz volt elveszteni önmagam, hogy azt mondtam, inkább legyen a régi rossz.

egyébként nem vagyok gyógyszer ellenes, azt mondom ha kell, akkor kell. de nem kell erőltetni azt, amitől ilyen tünetek lesznek. kipróbálsz másikat, attól nem ilyen lesz, hanem valami más, ami lehet nem annyira gáz, vagy lehet attól nemm lesz semmi. én vagy 6-7 félét próbáltam, és egy se volt amitől ne lett volna valami velem. egy jött be, a kventiax, de attól is lett végül velem valami, néha úgy viselkedtemm mint aki be van kokainozva, és bazi nagy önbizalmam volt, na akkor én is megijedtem hogy ez se én vagyok, úgyhogy teljesen abbahagytam. van kontrollom, nem mondom hogy teljesen jól vagyok gyógyszer nélkül, de inkább igy mint úgy. járok terápiára, az némiképp kiváltja a gyógyszert, mert tisztában vagyok az érzéseimmel, igy nagy nehezen ugyan, de én tudom irányitani a belső folyamataimat, szorongásaimat, kétségeimet, értetlenségeimet zavaromat. igaz hogy nagyon nagy munka ez, de nem merem magam mérgezni. nyilván ha nagyon szarul lennék, megint iratnék fel valamit, ha élet halál kérdés, de amúgy nem.

2015. okt. 5. 12:03
 15/15 anonim válasza:
Nekem is ugyanez az érzésem van, csupán 2 szem antidepresszánstól, mintha nemis ezen a földön lennék. Kérlek nyugtass meg, neked elmúlt? Mennyi idő alatt ha igen?
2021. máj. 24. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!