Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez gyerekkori traumának...

Ez gyerekkori traumának mondható, és emiatt vannak ezek a problémáim?

Figyelt kérdés
14 vagy 15 éves voltam amikor mentem az utcàn és egy padon ült egy pasi közel az úthoz. Beszólt. Azt mondta hello bébi ès bámult. Eszem àgàban nem volt ebben a korban szexelni. Még éretlennek éreztem magam és gyereknek. Meg is ijedtem. Elsiettem onnét. Később a testiség visszataszítónak és nagyon önző dolognak tűnt, sőt, nem is érzek vonzalmat a nők vagy a férfiak felé. Most 24 éves vagyok. komolytalan vagyok, mint egy 15 éves, a kedvenc színem a rózsaszín, mint egy 15 éves tininek, és ugy érzem hogy egész életemben így fogok élni - mint egy 15 éves Úgy érzem, hogy ha folyamatosan 15 évesnek érzem magam, úgy az olyan mintha a régi rossz 15 éves korszakomat kicserélném egy boldogabb 15 éves korszakra. Szorongok néha, csak úgy, a semmitől. Arra nyugtatót szedek, a pszichiáter felirta. Alvàsproblémàim is vannak néha. Ez akkor nind a trauma miatt van? És akkor tényleg traumaként éltem meg azt ami akkor történt?
2016. aug. 28. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy ez lenne az oka a mostani problémáidnak.
2016. aug. 28. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Más "traumád" nem volt esetleg? (szülők válása, szerelem, baráti kapcsolatok...stb?)
2016. aug. 28. 20:54
 3/5 anonim válasza:
Nem ez az oka a problèmàidnak.
2016. aug. 28. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:
De voltak más problémák is. Apám alkoholista volt, nem foglalkozott velem eleget, később meghalt, az osztálytársaim kiközösítettek, gúnyoltak is mert kövér vagyok.
2016. aug. 28. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Na ezek már inkább okozhatnak problémát. A túlsúlyon lehet változtatni ha akarod, az önbizalom, önbecsülés meg - avagy visszaszerzése már keményebb dió.
2016. aug. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!