Mi történhetett?
Figyelt kérdés
Az éjjel egy egészen ijesztő dolog történt velem. Nemtudom ki ismeri a fű negatív hatásait, amikor az ember kezd befordulni tőle. Nagyjából ez történt velem, csak nem kellett hozzá a fű. Hirtelen elképzeltem, hogy az emberek máshogy néznek ki és elkezdtem bepánikolni, gyorsabban vert a szivem. Nem sokáig tartott mert kimentem inni, járkálni kicsit. Aztán visszafeküdve megint eszembe jutottak ezek és csak nagy levegővételekkel tudtam "megállítani". De úgy éreztem, mintha egy gömb belsejében lennék, nem is tudom elmondani. Előtte nem vettem be semmit, nem ittam, nem szívtam. Szerintetek ez normális? Csak, mert engem eléggé megijesztett.
16L
2016. aug. 27. 12:26
1/2 anonim válasza:
Túlságosan beleélted magad, túl erős a képzelőerőd.
2/2 anonim válasza:
lehet fantázia miatt is, de éna zért felkeresnék egy pszihologust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!