Mi történhetett velem?
Figyelt kérdés
Emlékszem 8 évvel ezelött mikor máshol laktunk, sok mindenre volt lehetőségem, a faluban bandáztam a barátaimmal, jól ment minden, akkor abban az időben nem éreztem semmi "gátat" az életembe, tudtam örülni úgy szívből mindennek, nem is tudom, igazából nagyon rég éreztem jól magam társaságba és nagyon hiányoznak ezek a pillanatok, aztán egyszer csak elköltöztünk, teljesen új környezetbe, közbe jött az hogy egy közeli hozzámtartozó meghalt. Mondhatom hogy sikerült túl tennem magam a történteken, megismerkedtem az új arcokkal, sikerült közös hangot megtalálnom, aztán jött egy balhé, akkor azt éreztem egyedül maradtam és jó pár évig bezárkozva élek, mivel unalmas volt egyedül elragadott az internet világa, mondhatom függővé váltam. Aztán úgy döntöttem, hagyom ezt és újra kapcsolatba állok egy helyi barátommal, de akkor észrevettem sok nehézségem van és hagytam utána az egészet, ez a személy mondta meg vagyok változva, én is észre vettem azt hogy kerülöm az embereket, nem szívesen beszélgetek és semminek se tudok igazán örülni, azt érzem sokszor boldogtalan vagyok. Túl érzékeny is vagyok, nem úgy reagálok viccekre ahogy azelött, inkább szégyenlős vagyok, nehezen nyílok meg és egyszerűen feszült állapotba nem tudom magam a lehető legjobban kifejezni, mindig csak kisebb mondatokkal. Nem találok semmit érdekesnek, nem is igazán érdekel semmi, az élet értelme más mint hogy egy szobába üljek, meg akarok változni, de nehéz és azt se tudom hol kezdjem el. Arról nem is beszélve, hogy munkát is nehezen végzek, egyfajta fóbiám van a külső világ iránt és ha kimegyek, nem azt érzem amit régebben, ez nagyon bánt. Szerintetek?2016. márc. 15. 16:33
1/1 anonim válasza:
Kezdeti depresszió lehet. Kéne egy kis változás neked,szerintem túlságosan elzárkóztál. Járj többet közösségbe,sportolj valamit. Utóbbi általában segít. Ha találsz egy hobbit,az könnyen kiránthat a magányból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!