Már azt gondoltam jó az antidepresszáns, de mi történhetett?
Cymbaltát szedek január közepe óta 60-ast. Teljesen jó voltam tőle, azt gondoltam ez a gyógyszer bevált. Menstruációm utolsó napjaiban teljesen visszájára fordult, megint érzem a rossz tüneteket, főleg a szorongást?
Mitől lehet? Volt már másnak is ilyen?
4: És persze azt is mondta, hogy a bolondériád kizárólag gyógyszerekkel kezelhető ugye? Mert gyógyult soha nem leszel nála.
1-esre ne hallgass, csak egybemos dolgokat. Rászokni és adagot emelni a nyugtatóknál lehet, nem az antidepresszánsnál.
2 hónap után még előfordulhat visszaesés.
Azért olvasd már el a leírását ennek a drogcsodának:
Mellékhatásként említi pl:
öngyilkossággal vagy erőszakkal kapcsolatos érzések vagy viselkedés
idegesség
nyughatatlanság
Jó mi?
És ami még fontos:
A gyógyszerelvonásról
Amennyiben lehetséges, a gyógyszert fokozatosan próbálja elhagyni, hogy elkerülje az elvonási tüneteket -- különösen akkor, ha korábban már tapasztalt ilyet más gyógyszer kapcsán.
Ennyit arról, hogy nem addiktív és nem okoz függőséget.
Úgy látszik a 65% -os vagy pszichiáter és ÉRDEKE, hogy szedd a szemetét, vagy szimplán bolond aki szeretne maga körül minél több bolondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!