Már azt gondoltam jó az antidepresszáns, de mi történhetett?
Cymbaltát szedek január közepe óta 60-ast. Teljesen jó voltam tőle, azt gondoltam ez a gyógyszer bevált. Menstruációm utolsó napjaiban teljesen visszájára fordult, megint érzem a rossz tüneteket, főleg a szorongást?
Mitől lehet? Volt már másnak is ilyen?
Ezért mondom, hogy a probléma gyökerét kellene kezelni és nem a tüneteket elnyomni.
Elárulod, hogy mi a problémád?
Acélszív
Azt már persze elfelejtetted beidézni, hogy 1:10000-hez. A gyakorisággal együtt kell értelmezni.
Autóba se ülj, mert ott nagyobb az esélye egy balesetnek, mint 1:10000 .
14: Figyelj csak: Autóba ülök, mert ott van esélyem. De ennél a szemétnél mi garantálja, hogy nem én leszek az az 1?
És miféle antidepresszáns az, ami mellékhatásként idegességet és öngyilkosságra való hajlamot okoz?
És csak hogy megjegyezzem: A sokat regélt iskolai és munkahelyi lövöldözések elkövetőiről mind egy szálig az derült ki, hogy ilyen szemetet szedtek.
A lelki eredetű problémákat NEM lehet gyógyszerrel megoldani. Mint ahogy nem lehet elektrosokkal és agysebészettel sem. Meg azzal a sok csodával, amit a pszichiáterek előszeretettel alkalmaznak a reménykedő pácienseiken.
Az elme nem egy fizikai dolog. Az agy roncsolásával nem lehet az elme problémáit gyógyítani. Ezért nem volt a pszichiátriának a fennállása óta eltelt 150 évben egyetlen olyan esete sem, amikor valakire rámondták volna, hogy gyógyult.
A gyógyulni vágyóknak is joguk van tudni, hogy mibe vágnak bele.
Azt mondod butaság. De mi mással cáfolod?
Mondjuk feltárnám az okát, hogy miért lett depis és mi juttatta el eddig. Lehet, hogy van valaki az életében aki elnyomja és gyötri. Lehet, hogy van valami amit úgy érez, hogy nem tud megoldani. És persze ott a másik kérdés, hogy milyen a táplálkozása? Mert némelyik vitamin és tápanyag hiánya komoly érzelmi hullámzást tud beindítani. Másfelől a sok cukor úgy nyom le érzelmileg, mint a huzat, még ha az első pillanatokban jól is érzed magad tőlük.
Szóval a mentális problémáknak millió meg egy kiváltó oka lehet. Amit viszont egy psziho felír az nem kezeli az okot, csak elnyomja a tüneteket. Ez nem megoldás, mert soha nem lesz vége. Ha a nyitott dögkút mellett mindenki beteg a legegyszerűbb megoldás lefedni a kutat és kész. De sokkal jobb üzlet mindenkit baromi nagy pénzeken kezelgetni és soha nem lesz egy gyógyult ember sem, mert újra és újra visszabetegszenek ha abbahagyjuk a kezelést, hisz a probléma oka nincs megoldva.
Volt egy hölgy aki annyira depis volt, hogy már egész nap csak a sarokban ült a fal felé fordulva. Egy orvos, aki inkább bízik a vitaminokban, táplálkozásban és életmódban, mint a gyógyszerekben azt mondta, hogy szedjen nagy dózisban vitaminokat de főleg B3 -at. A hölgy teljesen jól lett, kijött a sarokból, beszélgetett.
Amikor a pszichiátere ezt megtudta, magából kikelve üvöltözött és mindenfélével fenyegette a családot. Abbahagyatta a vitaminok szedését és a hölgy visszakerült a sarokba.
Jelzem: én már találkoztam végletes esetekkel és többen is megköszönték már, hogy nem hagytam őket bemenni a vigyorgóba és ismét normális életük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!