Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ilyen idegroham milyen problém...

Ilyen idegroham milyen problémára utal?

Figyelt kérdés
Nagyon könnyen ki lehet hozzni a sodromból,leginkább a technika tudd felcseszni,ha felcsesz,hát nagyon durva dolgokat müvelek,a hangos káromkodáson kívűl,ütők,csapkodok,múltkor az asztalom is sikerült kicsit szétvernem.Vagy pedig megfeszülten fekszem az ágyban és rángatozom,de csak ha ennyire felidegesít valami,otthon a düht nagyon nem tudom kontrollálni,vannak ilyen kényszercselekvés szerű dolgok,meg diszkalkuliám van,ami miatt szégyenlem magam,mert úgy ézem ezzel az életben hátrányba leszek.
2016. aug. 12. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanulj nyelvtant, legalább lefoglal
2016. aug. 12. 01:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Elfojtott indulatok, régi sérelmek a tudattalanban.

A nyelvtankönyv bújása nem a legmegfelelőbb tanács, kedves előző, én inkább valami sportot javaslok, azzal tökéletesen le lehet az ilyen idegességet vezetni.

2016. aug. 12. 02:03
 3/5 anonim válasza:
Te hozzám képest még türhető vagy, ha fogalmazhatok így. Én egyik pillanatban még mosolygok, jó kedvem van, a következőben pedig török amit tudok, magamat bántom, káromkodok és semmitől nem nyugszom le. Ehhez én 15 éves vagyok, nem akarom megtudni, hogy mi lesz egy 10 év múlva, ha addig nem halok meg.
2016. aug. 12. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
#3-as: 10 év múlva már nem lesznek ilyen problémáid, addigra kinövöd.
2016. aug. 12. 10:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Én 21 vagyok,bocsi a helyesírási hibákért,gyorsan gépeltem és nem is nagyon figyeltem
2016. aug. 12. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!