Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az alábbi mi akar lenni?...

Az alábbi mi akar lenni? Dühkitörés? Idegroham?

Figyelt kérdés

Egy adott személy jelenléte iszonyatosan idegesít, stresszel. Már odáig fajult, hogy pár héttel ezelőtt egy általa generált idiótaság miatt ordibáltam teli torokból rá, majd hozzá vágtam egy nagy tárgyat, majd kiborultam az ideg miatt.

Most azon pöccentem be, ahogyan egy számomra fontos személlyel beszélt. Rá ordítottam, majd kigúnyolt, emiatt még idegesebb lettem, neki mentem, megharaptam, káromkodtam is és ordibáltam. Szintén kiborultam a végén.

Mi akar ez lenni? Kissé ijesző számomra, főként, hogy lány vagyok...

2015. nov. 3. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szeretted ezt a személyt előzőleg?

Nekem is van egy ilyen ismerősöm, hogy annyira feltud idegesíteni, hogy egyből plafonon vagyok a legkisebb megnyilvánulásától is. Próbáltam higgadtan kezelni, de inkább kerülöm. :)

2015. nov. 3. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyszerűen utálod azt az embert (biztos van vmi oka), valamint van egy durva temperamentumod, vérmérsékleted. Ennyi alapján még nem gondolnám, hogy bármi kóros lenne.

Én voltam már ennél durvább is, okkal.

2015. nov. 4. 02:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ez a reakció semmiképp nem normális.
2015. nov. 5. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!