Depresszió/Pánikbetegség+Szorongás. Lehet mind egyszerre?
Mindenki ismeri az érzést..új suli. Megjegyzem eleve mindig is pánikolós voltam, már kiskoromban is 'nyugtatókat' kaptam. Szóval bekerültem középiskolába, eltelt pár nap minden szünetben sírtam nem tudtam magamon uralkodni, rosszul voltam, rossz kedvem volt, nem szerettem kimozdulni, állandóan csak a szobámban ültem. Anyukámmal elmentünk pszichiáterhez akivel megbeszéltem ezeket a gondjaimat. Felírta nekem az atarax nevű gyógyszert amit egy darabig szedtem aztán abbahagytam, mert hát miért is kellene egy depressziósnak a gyógyszere. Ez idáig mind 'szép és jó' két éve nem szedtem semmi antidepresszánst, de most megint állandóan ideges vagyok. Ha busszal kell utaznom, ha iskolába kell mennem, ha közösségbe kell mennem, tartok attól ha valakivel beszélnem kell ismeretlenül. Van egy elég nagy fokú emetofóbiám is ami a legrosszabb mind közül. Eléggé hasfájós vagyok szóval ez még segít az egészben, de valószínűleg ez is a stressz miatt van. Most megint eljutottam arra a szintre, hogy sokat sírok és nagyon utálom, hogy ennyire szerencsétlen vagyok. Már annyira unom ezt az egész dolgot. Sok ember el sem tudja képzelni mennyire rossz is ez, én meg már nagyon belefáradtam. Kérlek titeket ha tudtok valamit a problémámra, hogy hogyan is tudnám orvosolni és mit tudnék magammal kezdeni írjátok meg, mert ez így nem élet. :(
Egy kétségbe esett és elkeseredett 17 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!