Ez pánikbetegség? Vagy depresszió? Esetleg valami más?
Figyelt kérdés
Egy jó ideje úgy érzem hogy semmihez sincs kedvem, nem találom a helyem. A legtöbb embertől rosszul vagyok, úgy érzem mindenkit gyűlölök. Próbálok rajta változtatni, de egyszerűen képtelenség, legszívesebben mindig egyedül lennék. Senkivel sem tudok igazán jól beszélgetni, főként azért mert teljesen más témák érdekelnek, mint a korosztályom nagy részét. A hangulatom szinte mindig rossz, néha öngyilkossági gondolataim is támadnak, de egyáltalán nem szándékosan, csak néha belém férkőznek ezek a gondolatok. Folyamatosan fáradt vagyok, hiába alszom át a fél napot, akkor is fáradtság gyötör, szédülök, a hideg ráz stb. A legtöbbször úgy érzem nincs értelme az életemnek és hogy semmire sem fogom vinni, folyamatosan attól rettegek hogy én vagy a szeretteim meghalnak, esetleg valamilyen betegséget kapnak. Gyakran érzek erős szúrásokat a mellkasomban, főként stresszhelyzetben, a gyomrom pedig szinte állandóan görcsben áll - még akkor is ha az égvilágon nincs semmi baj. Ez valamilyen komolyabb betegség? És ha igen lehet tenni ellene valamit?2016. jún. 17. 18:29
1/4 anonim válasza:
A testi problémáid lehetnek lelki eredetűek, a sok alvás nem hangzik jól.
Menj,vizsgáltasd ki magad.
2/4 anonim válasza:
Talán szorongásos depresszió. A mellkasi panaszokon kívül semmi nem utal pánikbetegségre.
Ha a korosztályoddal nem tudsz beszélgetni, próbáld meg valamivel idősebb emberek társaságát keresni.
3/4 anonim válasza:
Van valami stressz az életedben? Voltál mostanában orvosi vizsgálaton? Eleget alszol? Megfelelően eszel? Mennyit ülsz a gép előtt? Mennyi olyan tevékenységet végzel, amik örömmel töltenek el? Tudsz-e valami ételallergiádról?
Hány éves vagy? Lehetséges, hogy egyfajta kapunyitási szorongásod van?
4/4 anonim válasza:
21 évesen ugyanezt élem át mint te, derealizációval kiegészítve. Én sem tudom mi lenne a megoldás. Voltam már több pszichiáternél , de nekem a gyógyszerek csak rontottak az állapotomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!