Szociopata lennék?
Amit leírtál az mint a szociopatizmus tünete. Annyiban különbözik a dolog, hogy a szociopata nem tud arról, hogy ő ilyen, nem akar változni, nem gondolkodik el azon sem, hogy egyáltalán rosszul vélekedne valamiről. A szociopaták egyébként nem szaladnak el a felelősség elől, kifejezetten szeretik és nagyon terhelhetőek is, mert intelligensek, okosak, a legtöbbjük nagyon sikeres. ( Ugye mivel képesek átgázolni bűntudat nélkül másokon, ezáltal egyre feljebb a ranglétrán. )
Nem vagy szociopata, de erre nem is tudom mi lenne a megfelelő szó :D
Végre egy ember, aki hozzám hasonlo.. pontosan én se tudom miért lettem ilyen, de ha visszagondolok kiskorom ota fejlödött ez bennem. Most idén elértem azt a szintet, amikor már teljesen megszünt majdhogynem minden érzelmem, ugyérzem egy uj szintre léptem.. egy olyan szintre, amit az átlag emberek nem érhetnek el, mig lelkiismereteskednek, hagyják hogy az érzelmeik irányitsák öket. A hozzánk hasonlo emberek vihetnék elörébb a világot, mert mi reálisan nézünk mindent, nem reagáljuk tul az emberi létet, mint a többiek.. például ott vamnak a börtönök, rengeteg gyilkos és eröszaltevö van bent.. öket mind használhatnánk rabszolgának, keményen megkell öket törni, majd rákényszeriteni öket a munkára, a termelésre. (Csak ugye a buta\*érzö* emberek ezt nem hagyják, aztán meg csodálkoznak, hogy ez ujra ölt, amaz ujra eröszakolt stb)
Mondtad, hogy te is manipulálsz.. ez nálam is igy van, kielemzem az összes embert a környezetemben (akaratlanul.is) és utána a céljaim elérésére használom öket. Persze akik nekem nem ártanak, azokat nem.csak használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!