Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nemtudom mi a bajom lehet....

Nemtudom mi a bajom lehet. Szociopata lennek?

Figyelt kérdés

Az van hogy nem tudok egyutterezni emberekkel, nem szamit hogy ismerem oket vagy sem.

Vegyuk peldanak japant.Most volt a cunami meg a foldrenges meg sz@r@kodik a reaktorjuk is.Mindenki ugy van vele hogy szegenyek meg minden, en nem.Nem tudom egy csepp empatiat sem tudok kisajtolni magambol.

Itt volt a voros iszap is, ugyan ez volt a helyzet.

Tudom nem szep dolog, de volt hogy egy osztalytarsam nagyszulejenek a temetesen megalltam a sor vegen es rohogtem.

Ha tortenik barmi, pl osszekapunk a haverommal vagy valami, akkor semmi megbanas nincs bennem.

Allandoan ugy csinalom a dolgokat, hogy nekem legyen jo, nem torodve avval hogy masnak talan rossz lesz.

Mi ez ami velem tortenik es hogy tudnek tenni ellene??

2011. márc. 12. 23:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
17%
Nálam ugyanez a helyzet áll fent. Csak azt nem értem, miért akarsz változtatni rajta. Sokkal jobb ilyennek lenni, mint olyan szánalmasnak, mint a legtöbb ember, aki mindenen képes elsírni magát... Mint pl. ez a japános dolog most. Kit érdekel, komolyan. Majd sírok akkor, ha a saját fejemre dől a ház.
2011. márc. 12. 23:40
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Elég sz*r ember lehetsz. De nem is értem, hogy ha senkinek a véleménye nem érdekel, minek kérdezel itt bármit is?
2011. márc. 12. 23:45
 3/22 A kérdező kommentje:
egy szoval se irtam hogy a velemenyek nem erdekelnek.En azt irtam hogy az emberek erzeseire szarok ra.
2011. márc. 12. 23:48
 4/22 anonim ***** válasza:

Az már jó, hogy egyáltalán érzed, hogy ez nem a normális hozzáállás, nem vagy olyan gázos, mint ahogyan az első válaszoló beállítja magát.

Majd sírdogálhat öregen, egyedül, család és barátok nélkül, miután mindenkit elmart maga mellől.

2011. márc. 13. 00:00
 5/22 A kérdező kommentje:
kivetelt kepeznek azok , akik kozel allnak hozzam.Az o erzeseikre oda tudok figyelni.
2011. márc. 13. 00:00
 6/22 anonim ***** válasza:
Első vagyok, kétlem hogy öregkoromban ilyen problémáim lennének majd, mivel ez nem egy olyan dolog, ami elmúlik majd szerintem, pláne ha semmit nem teszek ellene. Sosem éreztem magányt, és nem értem, ez miért változna meg az öreg korral.
2011. márc. 13. 00:05
 7/22 anonim ***** válasza:

KEdves kérdező! Szerintem az első válaszoló szociopata, de te nem vagy az! Végülis ha tényleg az lennél akarnál változtatni rajta? Szerintem akkor így éreznéd jól magadat, és eszedbe nem jutna ezen gondolkozni. Persze lehet, hgoy rosszul tudom, hisz nem igazán vagyok jártas a témában, ha nagyon aggódsz emiatt, inkább keress fel egy pszichológust!

Azért remélem, minden rendben :)

2011. márc. 13. 00:09
 8/22 anonim ***** válasza:
Ja, előző vagyok, azzal, hogy az elsőre azt mondtam, hogy szociopata nem bántani akartam, bár ha tényleg az, akkor úgyse nagyon fogja magára venni :D
2011. márc. 13. 00:10
 9/22 anonim ***** válasza:
Valóban nem vettem magamra. Én nem tudom, "bajom" van-e vagy sem, mert nekem ez teljesen természetes állapot, mindig ilyen voltam.
2011. márc. 13. 00:15
 10/22 anonim ***** válasza:
Akkor, kedves első, nem akarsz elnézni egy orvoshoz, hogy kiderítsék, az vagy-e? Nem a segítségkeresés miatt, csupán kíváncsiságból! én biztos kíváncsi lennék rá, hogy valóban az vagyok-e!! :D
2011. márc. 13. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!