Szociopata lennék?
Első vagyok. A szociopata ember nem ilyen.
Te egy beteg ember vagy de nem tudom hogy van e ennek pontos neve.
16/L
Szerencsés vagy, hogy ilyen barátaid vannak! Egyébként hasonlóan viselkedtem ilyen idősen mint te, azért próbálok tanácsot adni mert én már ezen átestem. A barátaim nem segítettek, csak "elviseltek" de még így is nagyon hálás vagyok nekik + a családomnak. Én sosem tartottam ezt szociopata viselkedésnek magamnál, hanem inkább a múltamban lévő sérelmekből fakadó feszültség felszínre törése.
Kellett pár pofon más emberektől, főleg nálam durvább viselkedésű emberektől. Megkaptam amit érdemeltem, amit eddig másokkal csináltam. Aztán indult be a nagy változás a lelkemben, hogy a korosodás miatt vagy a pofonok miatt azt nem tudom. (Bár addigra a feszültséget okozó tényezők is enyhültek) Lényeg, hogy hosszú és fájdalmas változás volt, mostanra normálisnak mondanám magam, DE hatalmas lelkiismeretfurdalásom van!! El nem tudod képzelni hányszor előjön a gondolat, hogy Úristen hogy tehettem ezt meg azt (semmi durva dolog, nem bántottam fizikailag senkit, inkább ezek a manipulálások, zsarolasok + hasonló amiket még te is írtál) de megérdemlem a bűntudatot.
Neked azt mondom, hogy ha már ezen töprengsz hogy ez a viselkedés nem jó, jobb lenne máshogy, akkor már elindultál egy jó úton, a változás felé. Még mindig azt állítom, hogy valami benned lévő elnyomott régi lelki seb okozhatja ezt, vagy nem tudom nem voltál elkényeztetett gyerek? (Nem sértésből)
A magját kéne megtalálni ennek a dolognak és az alapján agyalni a megoldáson, mert simán meg tudsz változni, hisz sokan megtették már
Bocs ha nyálasra sikerült vagy valami xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!