Meg lehet kuzdeni gyogyszer nelkul a depresszioval?
Figyelt kérdés
Kiderult, h par honapja depresszios vagyok. Azota 1-2 dolog valtozott, kileptem a boldogtalan kapcsolatombol, veget ert a szornyu vizsgaidoszakom es most a csaladomnal vagyok. Terapiara fogok jarni, meg mar magamtol is elkezdtem valtoztatni: b-vitamint eszek, h legyen etvagyam, minden nap mozgok, talalkozom a barataimmal, sokat napozok es elkezdtem festeni. Ki lehet jonni akaraterovel a depressziobol vagy szukseges az antidepresszans?
Turelmetlen vagyok, szorongo, rosszul alszom es felmegy a pulzusom a stressztol. A hangulatom alapvetoen nem negativ, de nagyon megviselnek a kisebb problemak is.
2016. aug. 9. 20:36
11/12 anonim válasza:
Azt értsd meg, hogy aki depressziós, az egy farmon nem fog meggyógyulni. Elmehet társaságba, de ott is csak ülni fog és nézni maga elé.. Olyan ez mint egy beszűkült állapot. Kezelni kell komolyan. Gyógyszerrel is!
12/12 anonim válasza:
Meglehet bírkózni gyógyszer nélkül is viszont ha komolyabb tüneteid lennének pl öngyilkos gondolatok akkor már mindenképp doki kell.az agykontroll jó megoldás lehet viszont ez egyáltalán nem olyan egyszerű mint ahogy hangzik.lehet próbálkozni más alternatívákkal is de a megfelelő az amit kitapasztalsz a saját bőrödön hogy mi az ami téged megnyugtat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!