Mi történt velem?
Figyelt kérdés
Nem érzek se örömet, se haragot, semmit szinte olyan érzelemmentes lettem. Sírni akarok mert ilyen vagyok, de még azt se tudok. Voltam laborvizsgálaton, de szinte minden jó, pajzsmirigyre várok még kb 3 hetet, de szerintem azzal se lesz semmi gond. Nagyon nem érzem jól magam már 5 napja, mi lehet velem? Nincs étvágyam, szorongok is és olyan érzetem van hogy én mindent elrontottam és nem tudom helyrehozni, anyukámnak mondtam, hogy nagyon lehangoltnak érzem magam és hogy nem tudom meddig fogom ezt tovább bírni, ő meg már nagyon elkeseredett hogy ilyeneket mondok. Ha apámnak beszélek róla ő nem hiszi el a bajomat és inkább azt mondja hogy dolgozzak, de már a közösségbe se érzem jól magam. Elképzelhető, hogy a sok bezártság tönkre tette az egészségemet? és soha nem jövök már rendbe? vettem ma be HOVA filmtablettát de hát semmit nem használ szerintem, ugyanúgy rosszul érzem magam, kicsit olyan mintha félnék attól hogy egyedül vagyok, ilyenkor kötötdöm a szüleimhez. Hosszú távon nem tudom hogy tovább :(((2016. aug. 4. 15:24
1/2 A kérdező kommentje:
18f
2016. aug. 4. 15:25
2/2 anonim válasza:
Pszichiáternél voltál már? Ha nem, keress fel egyet. Nyugi, nem fog gyógyszert felírni, ha nem látja indokoltnak, nekem sem írt fel az első, akinél jártam. Igaz, később kiderült, hogy kényszerbeteg vagyok, és arra már szedek gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!