Rexetin szedésével járhat ilyen mellékhatás? (Fotnos lenne)
Szaisztok!
barátnőmnek az orvos rexetin 20 mgosat ért fel napi felet reggelente. melette etsénként ha jol tudom 25mg-os atarxbol kell egy geészet szednie (azt már 2 honapja szedi lassan)
Sokat irjűk rola h nagyon hatásos nehéz letenni stb nemis emiatt aggodok, irnak oylat h érzelmi szexuális diszfunkcio. értsd amire kiváncsi vagyok:
Elofordulaht olyan mellékahtása h nem kivánja a szxet az egyuttléteket meg ugy alapbol semmi iyylet, illetve h érzelme (mármint maga a szerelem érezt) lejebb megy/csokken/ kevésbé fogja érezniirántam? Vagy ez utobbi felejtos?
Tapasztaalitokat , irjátok meg lágyszives vagy amit csak tudtok! ( sullyos kéynszergondoaltok(kéynszerbetegség)és depresszival küzd )
A Rexetint én nem ismerem, de az antidepresszánsok bizony okozhatják a nemi vágy csökkenését. Egyébként meg olvasd el a betegtájékoztatót, fenn van a neten is: [link]
Légy nagyon megértő és türelmes a barátnőddel. Ha gond lesz a szexuális életetekkel, akkor azt jelezze az orvosának, és akkor majd ír fel másik gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!