Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rexetin szedésével járhat...

TomzonMester kérdése:

Rexetin szedésével járhat ilyen mellékhatás? (Fotnos lenne)

Figyelt kérdés

Szaisztok!

barátnőmnek az orvos rexetin 20 mgosat ért fel napi felet reggelente. melette etsénként ha jol tudom 25mg-os atarxbol kell egy geészet szednie (azt már 2 honapja szedi lassan)

Sokat irjűk rola h nagyon hatásos nehéz letenni stb nemis emiatt aggodok, irnak oylat h érzelmi szexuális diszfunkcio. értsd amire kiváncsi vagyok:

Elofordulaht olyan mellékahtása h nem kivánja a szxet az egyuttléteket meg ugy alapbol semmi iyylet, illetve h érzelme (mármint maga a szerelem érezt) lejebb megy/csokken/ kevésbé fogja érezniirántam? Vagy ez utobbi felejtos?

Tapasztaalitokat , irjátok meg lágyszives vagy amit csak tudtok! ( sullyos kéynszergondoaltok(kéynszerbetegség)és depresszival küzd )

2016. aug. 4. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:

A Rexetint én nem ismerem, de az antidepresszánsok bizony okozhatják a nemi vágy csökkenését. Egyébként meg olvasd el a betegtájékoztatót, fenn van a neten is: [link]

Légy nagyon megértő és türelmes a barátnőddel. Ha gond lesz a szexuális életetekkel, akkor azt jelezze az orvosának, és akkor majd ír fel másik gyógyszert.

2016. aug. 4. 19:35
 2/3 Balogh Zsozsó ***** válasza:
Nekem is volt az elején, de utána elmúlt, ne aggódjatok, majd visszatér.
2016. aug. 5. 09:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: Sajnos igen, mindez előfordulhat és elő is fordul többeknél (érzelmi, szexuális diszfunkció). Kezelés alatt gyakori, de aki kevésbé szerencsés, annak ritka esetben utána is fennmarad meghatározhatatlan ideig.
2016. aug. 21. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!