Brintellix Tapasztalatok? Hatás-Mellékhatás?
Huszonöt éves fiú vagyok és december óta szedem minden reggel 10 mg-t.Rengeteget tudnék róla mesélni. Kevert szorongásos-depresszív zavarra szedem és nagyon jól ódja a szorongásomat, nem idegeskedek szinte semmin nyugodt vagyok és kiegyensúlyozott. Ezen kívül magabiztos és laza nem izgatnak fel a dolgok és a hobbimnak tudok élni ami könyvolvasást jelenti. A vérnyomásom teljesen beállt tőle a pulzusom jó. Megszűntek a gyomorgörcseim és a szelességem is a gyógyszernek hála. Tényleg egy csodaszer nem akarom reklámozni meg ilyenek de nekem szó szerint megmentette az életemet. Naponta tudok tíz-tizenkét órát aludni igaz olyannyira álmosít ez a gyógyszer hogy minden délután lefekszek. A barátaimmal újra tudok együtt nevetni, mosolygós vagyok és a ruhatáram feketéből színesre változott :)
Jó vannak mellékhatásai de ki lehetett bírni. Például megnött az étvágyam sokat eszek mostanság mindenfélét eddig hat kilót híztam de nem bánom. Aztán néha csorog a nyálam nem tudom miért, meg túl sok nyál van a számban. Ezen felül reggelente hányinger de ha kajával veszem be akkor elmúlik vagy meg se jelenik. De mostanság ami egy kicsit rossz hogy a nyelvem néha kiugrik a számból vagy az ajkaimat nyalogatom úgy hogy nem akarom. Ezt nem is értem miért de majd megkérdezem pszichiáteremet! :)
Szóval csak ajánlani tudom :)
Én 45 éves fiú vagyok :)
Sajnos én azért ennyi pozitívumot nem tudok elmondani erről a gyógyszerről mint te.
Pedig már a 20mg-sat szedtem.
De valóban a legjobb antidepi azok közül amit én próbáltam.
Amint említettem,összességében rajtam azért olyan sokat nem lendített.
Hónapokig jobb volt a hangulatom és lazább voltam.
De egy idő után úgy éreztem mintha nem hatna.
Akkor abba is hagytam.
A hányinger az nálam is jelentkezett mellékhatásként.
De a megfelelő alkalmazással többnyire rendeződött.
Én nem híztam tőle.Sőt a hányinger miatt eleinte inkább még talán fogytam is.
Szexuális problémákat sem okoz mint a többi tabletta.
Összességében tényleg jó antidepresszáns.
De ha hozzászokik a szervezet,már nem úgy hat.
Legalábbis én így tapasztaltam :)
" 45 éves FIÚ vagyok"
Hát ezen besz@rtam... talán 45 éves férfi...
Jó a humorérzéked!
A smile utána nem mond semmit?
45 éves FIÚNAK:)) : Este vedd be, és nem okoz éhséget.
Általában azokat a gyógyszereket, amiknek mellékhatásuk van, este kell bevenni.:))))
Kedves 25 éves fiú!
Nagy örömmel olvastam a véleményedet a Brintellixről. Nekem ma írta fel a doki, eddig Scippa-t szedtem 20 mg-ot, de valahogy nem éreztem annyira jól magam. Bár olvastam, hogy vannak mellékhatásai, remélem beválik nálam, mert már nagyon unom a kedvetlen, szorongásos, félelemmel teli napokat. Szeretnék már lazulni, újra nevetni és jókedvű lenni.
Helló Mindenki, Húszasok, Negyvenesek!🙂
Magamról: 30 éves fiatal nő vagyok. Egészségügyben kezdtem el dolgozni a főiskola után.
Brintellix: március másodikán kezdtem el szedni a 10 mg-os Brintellix-et. Napra pontosan egy hete.
Mellékhatások: ébredés után közvetlen kisebbnek érzem a gombócot a torkomban - azt gondolom, értitek, mire gondolok. Maga a szorongás, mint olyan nem múlt el teljesen, ellenben valamelyest kellemesebb a közérzetem, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Mind tudjuk, 3 hét biztosan kell, mire beépül a gyógyszer, így most baba-lépésekben, aprólékosan haladok előre.
Mosolyogva olvastam a pozitív soraitokat! 🙂 Csak így tovább, szorítok Mindannyiótoknak! 👏
2 éve szedek antidepresszánsokat ez kiemelkedően a legjobb kevés mellékhatással.
Az elején nagyon erős azon legyél túl beáll és jó lesz nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!