Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Férfiak! Convulex szedése...

Karnun22 kérdése:

Férfiak! Convulex szedése mellett, milyen a szexuális életek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
150 mg-ot kaptam esténként egy kapszula. Nem vagyok epilepsziás, hangulat stabilizálókén kaptam.

2016. jún. 3. 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:

3x300 mg-t szedek.

Semmi gond vele.

Pár kiló felugrott.

2016. jún. 8. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy ettől a gyógyszertől marha jól lehet tanulni olyan mint a csúcshatás c. filmben látott NZT-48 nevű drog amitől hiperszuper gyorsan az agyad magába szivja az információkat és képes vagy mindenre emlékezni. Hatóanyaga a valproát igaz? ha tudsz angolul olvasd el a cikket vagy forditsd le: [link]
2016. jún. 28. 15:01
 3/3 A kérdező kommentje:
A hatóanyaga valporinsav tehát valóban valporát származék. Az antiepiletikumok csoportjába tartozó gyógysze, de nem csak epilepszia kezeléséb indikált, egy fajta hangulat stabilázáló is. (A Tegretol-tól jobb készítmény egyébként) Az agy memóriájának a müködösében viszont jobbári inkább csak annyi szeretet játszik, hogy az epilepsziások roham esetén nem hagyja ''kiégni,, az agyat. Ergó a neurotranszmitterek megfelelő müködésében ténylegesen szerepet játszik! Ettől viszont még nem agy serkentő.
2016. jún. 29. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!