Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szüleim tényleg bevihetnek...

A szüleim tényleg bevihetnek kórházba akkor is, ha nem szeretném?

Figyelt kérdés
Szerintük anorexiás vagyok és depressziós és mindig azt mondogatják, hogy ha haragudni is fogok rájuk, akkor se maradhatok így... Mindig az orrom alá dörgölik amikor elesem vagy hasonlók...
2016. júl. 31. 21:20
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
rd le apát, ha te jól érzed magad kövéren akkor mit érdekel ő mit mond? Nem minden pasinak a vézna csaj jön be! És az a lényeg úgy is hogy találj egy olyan társat majd aki elfogad olyannak amilyen vagy, és ha t szeretsz enni és van rajtad felesleg marhára nem fogja érdekelni. Nekem az ismerőseim között vannak 120 kilós nők is és mind családos, és nem váltak el!!! Ennyi!
2016. aug. 3. 22:54
 42/46 anonim ***** válasza:

Maximálisan igazad van, csak az a baj, hogy mások a társadalmi elvárások: az "ideális", menő nők azok, akiknek kockahasuk van, karcsúak, stb: lásd Rubint Réka, Sarka Kata és még sokan mások. Ebben a világban átmeneti áttörés volt a Pa-Dö_Dö, de sajnos a mai fiataloknak ezt nehéz megmagyarázni, hogy nem csak az az EMBER, aki 172 cm-hez 53-56 kiló, hanem az is, aki esetleg 100 kg.

Arról nem beszélve, hogy a világ legszebb nőjét is unja valaki és nem biztos, hogy Ő a legboldogabb is - sőt!

Megdöbbenve hallottam egy Szakközép igazgató helyettesétől a minap, hogy a suliba járó lányok kb fele anorexiás. Mondta ezt akkor, amikor épp az egyikért mentőt kellett hívnia, mert összeesett, elájult, elvesztette az eszméletét a suliban :-( A mentősök hosszú ideig küzdöttek az életéért, mire egyáltalán szállítható állapotba került.

Kérdező, szépen kérlek, ne várd meg ezt az állapotot!

Ha kell, ülj le az apukáddal és mondd el neki, hogy Te azért fogyókúrázol, mert Ő ledagadtozott, mondd el neki, Neked ez mennyire fájt, beszéljétek meg és hagyd, hogy rád menjen pár kiló :-)

2016. aug. 4. 10:03
 43/46 anonim ***** válasza:
Igen, a média is elmehet a pi.csába, így ahogy írom. Tönkre teszik a fiatalokat csak a sok sületlenségükkel. A helyett, hogy inkább bíztatnák őket az egészséges táplálkozásra a koplalás helyett és a testedzésre, mozgásra, kirándulásokra, úszásra, bicajra, sb. Az iskolák is ludasak ebben, mert ha látják a problémát akkor du.-i elfoglaltságot kéne nekik biztosítani, nevelni a gyerekeket az egészséges életmódra, szülői értekezleten a nebulók ret.ard szüleinek is felhozni ezt a témát és erről is beszélni, szembesíteni őket is (a szülőket), hogy már ők is rosszul tudják a dolgokat és lehet félre nevelik a saját kölküket...
2016. aug. 4. 10:44
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

A photoshop és Hollywoody sztárok tönkrevágták a lányok szépségideálját, a normális fiúk meg fogják a fejüket ahogy végig kell nézniük hogy a sok szép csinos lány előhalottra fogy hogy egy elérhetetlen standardnak feleljen meg, szerintem ha körbemennék az utcán és megkérdezném a fiúkat nekik milyen az ideális nő, nagyon más leírást kapnék mint amit a magazinokban és a tévében erőltetnek.

Nem vagyok nádszál, 64 kiló 178 centire, van egy pici combom, épp hogy összeér, kicsi a csípőmőn (fenékre bezzeg nem megy, hülye genetika) de ha megemlíteném a páromnak hogy le akarnék fogyni a fejembe húzna egy teli jégkrémes vödröt hogy meg se merjem próbálni mert neki így vagyok tökéletes (jó a sportolásban támogatna mert rossz az állóképességem és a gerincem).

Szerintem nagyon sok lányon segítene egy megértő srác akinek akkor is gyönyörű lenne ha 100 kiló lenne, addig nem fogadják el magukat sokan amíg mástól nem hallják hogy márpedig ők így jók.

2016. aug. 4. 11:30
 45/46 A kérdező kommentje:
És ha bevisznek ott mit csinálnának velem?
2016. aug. 8. 21:18
 46/46 anonim ***** válasza:
Ha nem döntesz úgy hogy aktívan ellenálsz akkor szerintem (a magyar egészségügyhöz képest) nem lesz rossz, gondolom megvizsgálnak és összeraknak neked egy étrendet, mit kéne enned, mennyit, hogy egészséges legyél de ne szedj fel súlyt túl gyorsan vagy túl sokat. Gondolom vizsgálattól függ hogy benttartnak-e, illetve biztos hogy a pszichológusnál is lesz egy látogatásod, legalább is remélem mert ennek a legtöbbször lelki oka van azt meg nem oldja meg a helyes táplálkozás.
2016. aug. 8. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!