A szüleim tényleg bevihetnek kórházba akkor is, ha nem szeretném?
Maximálisan igazad van, csak az a baj, hogy mások a társadalmi elvárások: az "ideális", menő nők azok, akiknek kockahasuk van, karcsúak, stb: lásd Rubint Réka, Sarka Kata és még sokan mások. Ebben a világban átmeneti áttörés volt a Pa-Dö_Dö, de sajnos a mai fiataloknak ezt nehéz megmagyarázni, hogy nem csak az az EMBER, aki 172 cm-hez 53-56 kiló, hanem az is, aki esetleg 100 kg.
Arról nem beszélve, hogy a világ legszebb nőjét is unja valaki és nem biztos, hogy Ő a legboldogabb is - sőt!
Megdöbbenve hallottam egy Szakközép igazgató helyettesétől a minap, hogy a suliba járó lányok kb fele anorexiás. Mondta ezt akkor, amikor épp az egyikért mentőt kellett hívnia, mert összeesett, elájult, elvesztette az eszméletét a suliban :-( A mentősök hosszú ideig küzdöttek az életéért, mire egyáltalán szállítható állapotba került.
Kérdező, szépen kérlek, ne várd meg ezt az állapotot!
Ha kell, ülj le az apukáddal és mondd el neki, hogy Te azért fogyókúrázol, mert Ő ledagadtozott, mondd el neki, Neked ez mennyire fájt, beszéljétek meg és hagyd, hogy rád menjen pár kiló :-)
A photoshop és Hollywoody sztárok tönkrevágták a lányok szépségideálját, a normális fiúk meg fogják a fejüket ahogy végig kell nézniük hogy a sok szép csinos lány előhalottra fogy hogy egy elérhetetlen standardnak feleljen meg, szerintem ha körbemennék az utcán és megkérdezném a fiúkat nekik milyen az ideális nő, nagyon más leírást kapnék mint amit a magazinokban és a tévében erőltetnek.
Nem vagyok nádszál, 64 kiló 178 centire, van egy pici combom, épp hogy összeér, kicsi a csípőmőn (fenékre bezzeg nem megy, hülye genetika) de ha megemlíteném a páromnak hogy le akarnék fogyni a fejembe húzna egy teli jégkrémes vödröt hogy meg se merjem próbálni mert neki így vagyok tökéletes (jó a sportolásban támogatna mert rossz az állóképességem és a gerincem).
Szerintem nagyon sok lányon segítene egy megértő srác akinek akkor is gyönyörű lenne ha 100 kiló lenne, addig nem fogadják el magukat sokan amíg mástól nem hallják hogy márpedig ők így jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!