A szüleim tényleg bevihetnek kórházba akkor is, ha nem szeretném?
Figyelt kérdés
Szerintük anorexiás vagyok és depressziós és mindig azt mondogatják, hogy ha haragudni is fogok rájuk, akkor se maradhatok így... Mindig az orrom alá dörgölik amikor elesem vagy hasonlók...2016. júl. 31. 21:20
11/46 A kérdező kommentje:
159 cm és nagyon sok...
2016. júl. 31. 21:59
13/46 ede1219 válasza:
'159 cm és nagyon sok..."
Pontosan mennyi az a nagyon sok?
14/46 ede1219 válasza:
Én 175 cm-hez vagyok 110-115kg, ez valóban sok, de engem, és a páromat se, zavar.
15/46 anonim válasza:
Ha nagyon sok , akkor meg segítséggel fogyjál le! Miért kötöznének ki, űgy érzed ? Akkor más problémád is van! Hallgass szüleidre , ők jót akarnak!
16/46 A kérdező kommentje:
36 kg
2016. júl. 31. 22:05
18/46 anonim válasza:
Valóban " sok ". Igaza van szüleidnek, irány a kórház.! Hidd el sokkal jobb lesz neked is !
19/46 A kérdező kommentje:
Minek menjek kórházba?
2016. júl. 31. 22:14
20/46 anonim válasza:
Én ugyanennyi cm vagyok. Mindig vékony voltam (46-47kg). Egyszer lefogytam 43kg-re és a körzeti orvosom totál kiakadt mikor meglátott(influenza miatt mentem hozzá). Mindenféle vizsgálatokra akart küldeni, pedig már felnőtt voltam.
Ne haragudj, de ha valóban 36kg vagy, akkor hogy nem veri nálatok a gyermekorvos, védőnő, osztályfőnök az ajtót? Az éhhalál szélén vagy, te lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!