Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szüleim tényleg bevihetnek...

A szüleim tényleg bevihetnek kórházba akkor is, ha nem szeretném?

Figyelt kérdés
Szerintük anorexiás vagyok és depressziós és mindig azt mondogatják, hogy ha haragudni is fogok rájuk, akkor se maradhatok így... Mindig az orrom alá dörgölik amikor elesem vagy hasonlók...
2016. júl. 31. 21:20
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok anorexiás...
2016. aug. 1. 09:02
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

# 31

Nézd, akkor nem vagy anorexiás, ha troll vagy, aki kamu kérdést írt ki a saját maga szórakoztatására az iskolaszünetben valami értelmes tevékenység helyett, visszaélve azoknak az idejével és jóindulatával, akik segítő szándékból írnak neki.

Ha pedig valóban csak 36 kg vagy a 159 centis testmagasságodhoz, és ezt soknak találod a tükörbe nézve, akkor sajnos anorexiás vagy, és nem csak sovány, de súlyosan alultáplált, aminek rövidebb és hosszabb távon is komoly következményei lehetnek az egészségedre nézve, és igaza van a szüleidnek abban, hogy orvosi segítségre szorulsz. (Illetve nyilván pszichológus is fog veled foglalkozni.)

Azzal pedig nyilván te is tisztában vagy 15 évesen, hogy a kórházban nem fognak sem lekötözni, sem egy egész disznót letuszkolni a torkodon.

2016. aug. 1. 09:31
 33/46 anonim ***** válasza:
49%
Egyaltalan nem vagy kover! Sot nagyon sovany es tenyleg anoraxias! En is voltam anorexias es korhazba kerultem, infuziot kaptam es gyomorszondan etettek! Nem ajanlom, hogy ezt megvard! Amugy semmi rossz nem tortenik veled a korhazban csak segiteni fognak rajtad!
2016. aug. 1. 13:01
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Hálistennek tényleg bevihetnek, így talán megéred a nagykorúságot, amikor már nem.

Egyébként mi a cél, hány kiló? Az életveszélyes állapottól alig néhányra lehetsz.

2016. aug. 1. 14:15
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Tudatosan kontrollálod a kajádat? Egészséges súly alatt vagy? Igen, anorexiás vagy.
2016. aug. 1. 20:18
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kamu eza kiírás. Ha ennyi kiló lenne, már leállt volna a szíve. És rég kórházban lenne, hogy életben tartsák. Ha nem eszel napokig és nem iszol sokat egyszerűen kiszáradsz, a szervezeted legyengül, nem lesz semmi ami működtesse a szerveid, a hőmérségleted leesik, elájulsz és a szíved szépen leáll és meghalsz. Kétlem, hogy ennyi kilóval élni lehetne. Gondoljatok bele, az afriakiak mennyi ideig bírják, csak azért élnek csont soványan mert isszák azt a löttyöt, de az sem tartja mindet életben.

Szóval ha ez igaz, akkor már rég kórházban lennél és nem itt írogatnál, nem jó játék ez, az anorexiába bele haltak már nem egyen veled egykorú kislányok, ez nem poén egyáltalán nem! De csak azért nézem el, mert gyerek vagy... De ne legyél se anorexiás, se bulémiás, ezt kívánom neked.

2016. aug. 1. 21:02
 37/46 anonim ***** válasza:
170cm és 40kg nál viszik be a kórházba, simán nem kamu az ilyen, de azt mondom #!%+/=## az ilyen :D
2016. aug. 1. 21:12
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szülők meg nem cselekednek, akkor őket meg a börtönbe, kiskorú veszélyesztetése miatt...
2016. aug. 2. 07:54
 39/46 anonim ***** válasza:
Kérdező, kit akarsz ezzel az éhezéssel büntetni: magadat, a szüleidet vagy esetleg egy (volt) barátodat?
2016. aug. 2. 11:21
 40/46 A kérdező kommentje:
Apa kiskoromban mindig lekövérezett
2016. aug. 2. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!