A szüleim tényleg bevihetnek kórházba akkor is, ha nem szeretném?
Ha Te úgy gondolod, hogy a 159 cm-hez "nagyon sok" a 39 kg, akkor súlyos énkép zavarod van. Valóban mesterségesen kell majd táplálni, de nem malaccal fognak, hanem infúziót fogsz kapni.
A szüleid igenis felelősséggel tartoznak irántad és ők felelősségteljesen viseltetnek, ha kórházba akarnak küldeni. Ráadásul valóban őket büntetik meg, ha Te éhen halsz. A lábad is azért remeg, mert gyenge vagy az éhezéstől.
159 cm-hez csak 36 kg vagy??
Es fogyni akarsz? Hova?
Én 153 cm vagyok és 40-41 kg, de ritkán meg így is cseszegetnek
Pedig tényleg eszem
Mit nem szeretsz magadon?
Miért akarsz fogyni?
Szerinted az orvosokat érdekli, hogy utálod a tűt?? Pont leszarjak
Akkor inkább kezdj el edzeni
De ne fogyj tovább ez mar így is nagyon kevés
Aláírom, hogy amit az orvosok mondanak, hogy legyél 50 kg, az sok (kivéve, ha inkább izom van rajtad és a csontjaid is nehezek), de a 36 kg nagyon kevés
Figyelj, őszinte leszek, ha sokáig csinálod, nemes egyszerűséggel meg fogsz halni. A testednek energia kell, ha nem adsz neki, magát emészti fel, de egy idő után nem lesz mit megemésztenie, még fiatal vagy, a csontjaid nem jutnak kalciumhoz, elgyengülnek, ez örök életedre meg fog maradni. Viszont a legrosszabbul a szíved jár. Ahogy veszítesz izmot úgy a szívizmaid is gyengülnek, és egy idő után nem fogja bírni a munkát, előbb-utóbb leáll.
Olyan szeretnél lenni mint ők voltak? (segítek, az 1. 2. és 10. már halott) [link]
Figyelj, a kórházban nem fognak lekötözni és ájulásig etetni, nem is tenne jót, de az anorexiából csak úgy tudsz kigyógyulni ha te is akarod. Ha nem fogsz radikálisan ellenkezni és legalább próbálsz azzal segíteni a dokiknak hogy eszel amennyit tudsz, kényelmesnek érzel, már azzal megkönnyíted mindkettőtök dolgát ha próbálkozol. Azon kívül valószínűleg felderítik hogy mi okozhatta, valószínűleg a depresszióddal áll kapcsolatban.
Figyelj, elhiszem hogy mindenki csinosnak akarja látni magát de 20 centivel vagyok magasabb nálad és 28 kilóval nehezebb, mégse vagyok kövér. Ha már nem érnek össze a combjaid a mostani trendek szerint is karcsú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!