Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Neked mi segített a pánikbeteg...

Neked mi segített a pánikbetegség leküzdésében?

Figyelt kérdés
Hogyan tudtál kijönni belőle és mennyi ideig volt intenzíven jelen az életedben ez a betegség? Köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 27. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem csak olyankor lett jobb, amikor ideiglenesen megszűntek az életemben a stresszt kiváltó tényezők. Vagy legalábbis javult a helyzet valamilyen téren. De mivel ebbe beletartozik a párkapcsolat, a barátok, a család, a munka, sőt szinte bármi, amin agyalni lehet, ezért véglegesen sosem szűnt meg, nem is fog.

Nemrégen volt egy kb. 1 éves időszakom, mikor úgymond nem kellett senkire és semmire figyelnem, igaz, sokat voltam egyedül, de szinte semmin nem kellett idegeskednem. Na, akkor elég jól voltam.

Mostanában a fizikai tünetek erősebbek, pár hete elég nehezen bírom, ilyenkor gyógyszert szedek, de nem tartom túl hatékony és főleg nem tartós megoldásnak.

Ami a legjobban beválik nekem, az a zene. Vagy csak simán zenét hallgatni, vagy énekelni, gitározni, stb. Ez a tuti módszerem.

2016. júl. 27. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Kb tíz éviig, aztán csökkent. Volt mellé még súlyos depresszió és szoc. fóbia.

A gyógyszeres kezelések segítettek, de egyébként a nagyon lassú, sok éves fokozatos hozzászoktatás a stresszhelyzetekhez vált be.

2016. júl. 27. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
2 év után kezdtem antidepit szedni (mondjuk 1 évig azt sem tudtam, mi bajom). Na az megoldotta 2 hónap alatt.
2016. júl. 27. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!