Pszichiátrián mit csinálnak velem ha ez a helyzet? (több lent)
Én voltam bent 2,5 hetet vagdosás,mint utólag kiderült borderline és anorexia miatt.
Hát szörnyű.
Az orvosok rosszak,az ápolók közül vannak rendesek és rendkívül bunkók is...
A pszichológus nem ér semmit
Az idő 99%-ában semmit nem csinálsz csak rajzolsz,színezel(kötelezően) vagy nézed a falat...
Ha nem eszed meg pár napig rendesen a kajád akkor mindjárt evészavarosnak titulálnak,nem egy ilyet láttam mikor bent voltam.
Erőszakosak,es a betegek többsége elviselhetetlen...
Volt,hogy napi kétszer törték ki az üveget a társaim,verekedés,fojtogatás,ordítozás,lekötözés. Többek között engem is le akartak rögzíteni,mivel nem voltam hajlandó evés után egy órát mozdulatlanul feküdni,mozgattam a kezem,lábam...
Szonda,infúzió és társai is részt vesznek a mindennapokban,és a vizit annyi,hogy két naponta megkérdezik tőled,hogy hogy vagy.
Én meg a zárójelentést sem a saját kezelő orvosomtól kaptam:)
Ja,és mikor valóban szükségem lett volna kórházi kezelésre kitettek.
Két nappal az öngyilkossági kísérletem után :)
Ha egyéb kérdésed van,írj privátban nyugodtan
16/L
Velem mindenki nagyon rendes volt. Az orvosok és az ápolók is. Abban a kórházban, ahol én voltam, napi 2 alkalommal volt vizit. Az evéssel sem volt semmi gond. A reggelimet és a vacsorámat el sem kértem, az ebédbe meg csak beletúrtam (majd energia szegényt kértem és ettem belőle egy kis párolt zöldséget). Igaz, a szüleim majdnem minden nap hoztak valamit. Az orvosommal rengeteget beszéltem, mert látta, hogy pocsékul vagyok. Olyan is előfordult, hogy bent a kórházban vágtam szét teljesen az alkaromat. Annyi történt, hogy megkérdezték, hogy mikor?, mivel? és miért? csináltam, eközben lefertőtlenítették. Reggel szóltak a dokimnak és kész.
Az elmúlt évben rengetegszer voltam kórházban. Borderline személyiségzavarom van.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!