Pánikbetegségtol szenvedek 3 éve! Nem javul a helyzet, agyban próbálom leküzdeni, de kevés sikerrel. Egyszer besokalltam, a sok stressz miatt, jött egy roham, es állandósult. Mit tegyek?
Nem agyban kell próbálni leküzdeni, hanem szakember segítségét kell kérni. Ha már ennyi ideje szenvedsz tőle, akkor valószínűleg eljutottál arra a pontra, hogy nem bírod tovább, ezért lehet, hogy jobb ötlet lenne a pszichiáter, ő felír gyógyszert, amitől elmúlik a pánik addig is, amíg a terápia hatni kezd, utána leszoktat a gyógyszerről és meggyógyultál.
Lesz majd itt jó pár hozzászóló, aki szerint csinálj mindent, csak a csúnya gonosz orvostudományhoz ne fordulj, mert az a gonosz gyógyszerlobbi meg az illuminátusok hatása alatt áll, meg különben is "csak gondolkodj pozitívan és elmúlik", de pont emiatt a hozzáállás miatt szenvednek az emberek évekig olyan betegségekkel, ami egyébként gyógyítható. Én is szedtem gyógyszert, 10 nap alatt elmúlt a pánik, terápia után leszoktam a gyógyszerről, 5 éve semmi pánikom nem volt. Neked is hasonlóan sikeres megoldást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!