Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért undorodom ennyire anyámtól?

Miért undorodom ennyire anyámtól?

Figyelt kérdés

Kiskoromban bántalmazott, minden lépésemet leszólta. Már nem sokára költözok, tehát tisztában vagyok azzal, hogy már nem kell sokat kibírnom. De addigis itt egy lista, amit megvonok magamtól:

a táplálkozás

Az olvasás

A zene

...ugyanis amint meghallom a hangját, a hányinger kap el. Szó szerint allergiás vagyok a hangjának a frekvenciájára. Egész nap a szobámba vagyok bezárva, már annyira elviselhetetlen. Napról napra rosszabb, má enni sem akarok, mert undorodom mindentől.

Ha a távolból meghallom, hogy beszél, akkor a sírás kapdos. Hihetetlenül undorító, kibírhatatlan. Muszáj leszek minél hamarabb elmenni, mert még kinyirom.

segítsetek! Miért van ez? Elmebeteg vagyok? :(

2016. júl. 16. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy elmebeteg vagy. Azért van mert egy rakat feldolgozatlan dolog van a gyerekkorodból. És nem feltétlen lesz jobb, ha lelépsz otthonról, a sérelmek attól még a lelkedet tépkedni fogják, de neked kell ezt feldolgoznod, ha nem megy tudod mit szoktak itt ajánlani....
2016. júl. 16. 14:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért van, mert sok történést nem dolgoztál fel, hosszmetszeti hatásként is borzalmas volt a viszonyotok. Az emberi elme pedig úgy működik, hogy ha valami nem kerül feldolgozásra, érdekes dolgokat művel.

Pszichológust érdemes felkeresni, és rendben leszel.

2016. júl. 16. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!