Hogyha én nem szeretem magam és nem fogadom el akkor mások sem fogják ezt megtenni velem?
Utálom magam, egy rossz, ronda ember vagyok, egy igazi mocsadék, de szeretném hogyha mások szeretnének, ha lenne egy barátnőm aki szerelmes lenne belém.Azt szokták mondani hogy amíg az ember nem fogadja el magát addig mástól se várja ezt, ez mennyire igaz, és miért van így?
Hogyan szerethetném magamat?
Ha nem tetszel magadnak, akkor vagy próbáld megszeretni magad, vagy próbálj olyan lenni, ami tetszene neked is.
Függetlenül a környezeted véleményétől, légy olyan, amilyen te akarsz lenni. pl.: borotválkozz meg vagy növessz szakállat, vágasd le a hajad, vagy növeszd meg, változtass az öltözködéseden, fogyj le vagy gyúrd ki magad, stb.
A cselekedeteid meg olyanok legyenek, amik neked is tetszenek.
Fogadd el saját magad, azután várd, hogy más is elfogadjon.
Adok egy tippet:
Nézz körbe a világba, a közvetlen környezetedbe milyen emberek vannak. Ne a külsejüket nézd hanem azt hogy mit tisztelsz bennük. És utána keress magadban egy tulajdonságot amire büszke vagy amiért tudnád magadat tisztelni. Ami még fontos hogy nem kell megjátszanod magadat, ha nem vagy megelégedve magaddal akkor tegyél érte és ne sajnáltasd magad mert ezt látni fogják rajtad és pontosan ezért nem lesz barátnőd mert senkinek se kell egy önsajnáló negatív társ. Próbálj egy kicsit pozitív lenni, lásd meg a jó dolgokat a világban és MAGADBAN!
Ha rám hallgatsz holnaptól egy kicsit más emberként kelj fel, segíts másoknak, legyél figyelmesebb másokhoz és megfogod látni hogy ez nekik is jó lesz és neked is. A szeretet szeretetet szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!