Ez betegség, vagy teljesen normális reakció?
Soha életemben nem vonzott a bulizás és a tömeg, inkább csendesebb dolgokat szeretek csinálni 1-2 ember társaságában, de ha hívtak bulizni, néha elmentem (igaz, 1-2 óra után le is léptem mindig, mert unatkoztam). Lassan egy éve egy szórakozóhelyen dolgozom kézilányként, és gyűlölöm a munkámat. Pár hónapja egyenesen viszolygok az ilyen helyektől, nem bírom elviselni a részegeket, a dübörgő zenét meg az üvöltözést. A szó szoros értelmében rosszul leszek ezektől, munkában rendszeresen ki kell mennem vécére, mert annyira nem bírom. A munkahelyi bulin is szörnyen éreztem magam, és soha semmilen szórakozóhelyre nem megyek, bárki is hív, mert úgy érzem, éppen elég napi 10-12 órában a részeg idiótákat meg a fülsüketítő zenét hallgatni, nem hiányzik még a szabadnapomon is. Volt, hogy elmentem vásárolni, és amikor a boltban a rádióban meghallottam egy zenét, amit nálunk a zenekar rendszeresen szokott játszani, rám jött a rosszullét, és inkább kimentem a boltból.
Még mielőtt azzal jönne valaki, hogy váltsak munkahelyet, szólok, hogy az elejétől kezdve pályázgatok más állásokra, de semmi. És sajnos nem úgy működik, hogy gondolok egyet, és nem megyek be többet dolgozni, az új munkahely meg majd hirtelen a hátsóm alá nő. Meg kell várnom, amíg kapok valami állásajánlatot.
ha szorongó személyiséged van akkor könnyen lehet elkerülő személyiségzavar de ha nem is vágysz társaságra akkor skizoid személyiségzavar
ezen felül betegség is lehet: szociális szorongásos zavar vagy enyhe disztímia
2-es
Az kb 7Hz környékén van és semmilyen kommersz hangszóró nem fogja tudni kiadni, plusz mindenki rosszul lenne tőle.
Kérdező
Teljesen normális. Az a nem normális, hogy az a sok idióta leissza magát a sárga földig, üvöltözik, mert a másik idióta szerint fel akkora hangerővel már nem hallani semmit, ezért úgy tolja, hogy a falu másik végén is lehessen hallani. Az már csak hab a tortán, hogy elev suttyó, IQ0-ás emberkék járnak ilyen bulikba és teszik a nagymenőt, vagyis náluk józan állapotukban is kiakadna a DHM (Digitális Homálymérő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!